jirka3 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Kurnik, ta je fakt nádherná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 krásný dehet at slouží a hlavně bez nehod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 nech slúži a nech si spokojný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 díky všem , interiér je super, kola jsou 18" a jsou hrozně zastrčený, tak to je první co budu řešit ,ale budu si muset vše omakat , přijdou mi menší okna a tak mám trošku problém se orientovat při jízdě .Co mě fakt mrzí je, že když jsem jí objednával , nebyla možnost objednat 19" kola ( příplatek 10tis, už je nic ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Budeš dávat podložky? Tech 19 je Skoda no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 jj určitě s tím něco udělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Tiez som pozeral ze v CZ je uz v konfiguratore aj 19" disk a 10 000 je fakt smiesna cena, nehovoriac o tom ze su krasne. Vyzera presne ako moja, nefotil si moje auto :D Na zimu davas gumy na tieto disky alebo kupujes 17" kola a gumy? Ja akurat riesim tuto dilemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 to je focený na zimních :D 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Ake si tam daval ja rozmyslam nad: Michelin PILOT ALPIN PA4 GRNX, nema niekto s nimi skusenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 já jí dal tohle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak pánové přináším první poznatky . Dnes najeto 230 km ( UL - Praha - UL - DC - UL ) , žádné sraní a občas jsem tam měl 190 km/h konečná spotřeba 6L ( tak jsem spokojen ) . V obci je problém udržet 50 km/h , protože vám to nepřijde :lool: . Auto má super zrychlení i když jsem jel 150 km/h . Co mi vadilo , to bylo to, že mi palubák radil jak řadit a dávat 6ku při 1300 otáčkách se mi nechtělo . Co mi zatím nesedí jsou sedačky , OI RS má určitě pohodlnější . Co mi vádí dost ,je , že když jsem se vrátil z obchodu a venku pršelo , tak po otevření dveří u řidiče , šla všechna voda ze střechy na sedačku a prostřední sloupek . U spolujezdce to je v pohodě . Na to se musím ještě zaměřit . Přehled z auta v provozu je dost špatnej , zrcátka nestačej a při otočení hlavy , není vidět na bok ( překážej opěrky ) a to dost vadí , když se chci řadit do jiného pruhu , třeba v koloně aut . Jinak to, že se vypne motor na semaforu je hrůza , připadal jsem si jako školák , kterému to chcíplo .Kufr proti OI je menší a to že píšou třeba více litrů je prd platný . Jinak super pocit , jízdu jsem si užil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tak hold vykuchas start stop sracku no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Culda: Vonkajšie spätné zrkadlá sú naozaj menšie a menej prehľadné, chce to len zvyk a nastaviť si ich trocha inak, než bol človek zvyknutý z OI/OIIFL. Start stop je nutné zlo, výhoda je, že keď ti to aj náhodou na križovatke zdochne, tak po vytlačení spojky to samo naštartuje, nemusíš ani stláčať tlačítko ak máš Kessy a ani točiť kľúčikom, keď ho nemáš. Stekanie vody po otvorení dverí už hlásili viacerí. Záleží kus od kusu, zopár O3 zaparkovaných na parkovisku pod holým nebom za dažďa a do niektorého po otvorení dverí natečie a do vedľa stojacieho nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak to je kruté :D a zkoumal si to nějak do podrobna? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak to půjdu reklamovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 :D :D :D tak to bych šel rád s tebou, myslím že tě poplácají po ramenou a řeknou ať jdeš pryč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 culda: pockaj takze ked nastupis u spolujazda vidis vo vnutri auta ako ti steka voda az na sedacku? Ci ked otvoris tak to zhora zo strechy nakvapka na sedak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Kdyz otevre dvere, tak to tam natece 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Ty jo tak to je dost nepříjemné ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Ne že je to nepříjemné, je to dost na hovno, sedat si do mokré sedačky. Mám to to samé, popsal jsem to v mém vlákně asi o hodinu dřív než Culda. Prakticky to ani není jak vyřešit (jiné těsnění to nespraví), musel by se jedině vylisovat vrchní díl nad dveřmi s větším sklonem, aby voda po něm sklouzla za těsnění a ne jako teď, kdy se odtrhne a teče přímo na sedák. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 může to být špatně seřízenejma dveřma , protože u spolujezdce se dveře zavřou krásně a neteče tam a u řidiče musím slušně fláknout abych je zavřel . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Epi Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Čoveče mám to úplně to samé. Všechny dveře jdou zavřít pocitově tak nějak normal, když ale tady ten "pocit" použiji na zavření dveří u řidiče, tak je to málo a pocit musím přitvrdit. Jak to vypadá, tak se naše auta asi dělaly ve stejný den na stejné směně a ten co montoval panty u řidiče měl evidentně "vadnó eletrónku" na vrtačce. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 jak se to dá seřídit ? Tam by někdo potřeboval pěkného lepáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Mne to našťastie nerobí na ani jedných dverách. Ale tiež som si všimol, že LZ dvere musím trocha silnejšie zabuchnúť, pretože inak sa nedovrú celkom. Podľa DP ide v prípade predných dverí nastaviť len lícovanie so zadnými. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Na předchozím SII, jsem s tím nedovíráním dveří taky potýkal, konkrétně PZ. V servise si hráli se zámkem, ale výsledek bylo zlepšení tak o 5%, a technik říkal, že pak by už museli dveře znovu usazovat či co a na to jsem už prděl. U současného to nedělá, a všechny dveře jdou zavřít stejně, ale i tak pasažéři občas nedovřou dveře - holt s těmi tlumenými zámky je třeba třískat :D proto taky mají lepší modely el. přitahování. Jinak jednou se mi stalo i to s tou vodou, na PZ dveřích, otevřel jsem a vyteklo hafo vody přímo na sedačku, drželo se to v tom žlábku vnějšího těsnění. Tak mě napadlo, jestli u vás není problém třeba ve špatném sklonu toho žlabu, může tam být prohnutí, ve kterém se to drží. (jestli tedy chápu správně odkud to steče) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 jak se to dá seřídit ? Tam by někdo potřeboval pěkného lepáka Tak to mě mrzí za tebe, že máš takový problémy! Každopádně jsem na tvý auto koukal tady v Autonu, nebylo trochu poslintaný, když sis ho přebíral? :lool: Podle mě na tom ty kola nevydaly vůbec špatně, i když to byly ty 18". 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 jo tak to je od tebe :D to umatlaný :D . zavírání bude v pohodě , jen je to jinej styl zavírání . Jen ta voda mě sere ,ale neudělám s tím nic , škoda, že mi prodejce neřekl, že se daj dát za příplatek 10tis. na auto 19" kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tdernux Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 jo tak to je od tebe :D to umatlaný :D . zavírání bude v pohodě , jen je to jinej styl zavírání . Jen ta voda mě sere ,ale neudělám s tím nic , škoda, že mi prodejce neřekl, že se daj dát za příplatek 10tis. na auto 19" kola Podle mě, když jsi objednával, tak ještě nebyly 19" ani v nabídce, alespoň nebyly v konfigurátoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 přeně tak , ale pak už ano a auto se ještě nedělalo ( předtím jsem říkal , že ty 19" budu chtít až budou ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 přiobjednej, já mám objednáno 2,5měsíce a před měsícem mi volal prodejce jestli nechci něco změnit.. jo ty už jí vlastně máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.