culda Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 jsem bylrádza volant , že to ještě šlo , nechceš si k tomu objednat ty kola a pak mi je prodat ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 tak mám najeto 1500 km a přidám poznatky - spotřeba super , zatím dlouhodobá 4,8l - voda do auta už neteče ,tak je to zatím ok ( ale ještě pořádně nepršelo ) - hrozně mi vadí pravej stěrač ,zasekává se vejš než má a dolů cca o 3cm spadne po delší době - klapání pásu u spolujezdce , když není zacvaklej - prosezená sedačku u řidiče už po 500 km ( hnus jak je zmuchlaná a to vážím 80kg ) - kufr je menší jak OI ( nevím kde a jak ŠA přišla na to , že je větší ) - když vezu spolujezdce , není šance vidět ven ( musím používat jen zrcátka ) - nedovírají se dveře ( musí se najít technika jak na to ) - start stop je hrozná hovadina jede to pěkně tak až na drobnosti jsem spokojenej Možná by bylo super , kdyby někdo ze ŠA poslal nejakej dotazník majitelům a třeba by se jim dostalo odpovědi na kvalitu a chyby vozů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Polar Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 To klepanie pasu som dnes poriesil, v baumaxe som kupil gumeny kruzok co sa lepi na nozky stoliciek aby neposkriabali podlahu a uz nic nebucha. Urcite by som privital tento dotaznik a par veci im tam vysvetlil, ze to Simply Clever urcite nieje. Kazdopadne 4,8 litra to je ina spotreba B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 můžeš nafotit ty sedačky? start stop jde deaktivovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 nafotím , špatná je jen jedna :( . Start stop jde deaktivovat trvale ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 (upraveno) jop přes online VCDS mě to šlo u G7, už jsme to tady řešili ;) http://www.pc-autodiagnostika.cz/novinky/vypnuti-start-stop Upraveno Listopad 30, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak tie sedačky by zaujímali aj mňa. Hlavne by to ale malo zaujímať kompetentných a tých, čo sa tu nad tou vraj nekvalitou pozastavovali Do objemu kufra sa podľa novej metodiky započítava aj objem miesta na rezervu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 tak tady je ten hnus . Jinak boky spodní části sedačky jsou totálně měké , zlatý sedáky OI RS . Tohle se fakt nepovedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 hm nevypadá to moc dobře, tak uvidíme kdy se začne trhat, mám na to 4roky aspoň!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak to je fakt zlé, na novom aute s príplatkovou "celokožou" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 To si dělate srandu ne? Auto za 700 tisic možná i vice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 slušný co ? Nejhorší je , že se to začlo dělat fakt už asi po 200-300 km , to se to dalo ještě napnout , ale cca od 500km už bez šance :( . už jsem psal do ŠA, jsem zvědavej co na to řeknou , ale počítám , že nic a pak to bude o reklamě , protože to budu cpát všude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 No ty bláho, to je vážně děs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Odkud jsi? Kdybys nepochodil s reklamaci tak mi dej vědět.Zkusim něco po své linii... P.S zatim nedělej dusno ve ŠA,podle mě to musi uznat na 99%. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Toto je jednoznačne na výmenu!!! Výrobca ťa slušne odkáže na autorizovaný servis, je to štandardný postup. V rámci neho ti vymenia poťah sedadla a budú to považovať za vybavené. Teraz už len dúfať, že to v servise spravia dobre... Celú novú sedačku bohužiaľ na 100% nedostaneš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 si říkám , co na to říká zákon o reklamaci , tuším , že tam je něco ve lhůtě do 3měsíců, co si může zákazník vybrat , jak řešit reklamaci . Zjistím u prodejce co a jak a uvidím , ale budu požadovat novou sedačku ,hlavně , že jsem se přesně na ten problém ptal , když jsem auto kupoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 1) ŠA se z toho bude snažit vykroutit jako u mě. 2) jestli chceš pošlu ti kontakt na znalce, příští týden s ním mám schůzku, kde si to ofotí, zhodnotí. 3) zatím jenom sedačky, třeba příjde něco lepšího. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 romariooo - díky moc , vidím to , že se určitě ozvu . 1) ŠA se z toho bude snažit vykroutit jako u mě. 2) jestli chceš pošlu ti kontakt na znalce, příští týden s ním mám schůzku, kde si to ofotí, zhodnotí. 3) zatím jenom sedačky, třeba příjde něco lepšího. řešíš něco podobného ?Kontakt pošli , děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Držim palce a pevné nervy v boji. Vyhádať novú sedačku bude problém. Ak by to aj servis vymenil na vlastné triko, výrobca im to nepreplatí... Preplácajú sa len konkrétne diely, ktoré existujú ako náhradný diel podľa katalógu. A keďže existuje aj poťah a aj molitan, preplatia len toto. Minimálne to človeka naštve, nové auto za také peniaze no kvalita niektorých častí je niekde na úrovni Dacie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=21014&view=findpost&p=1415012 mrkni.. schválně zkus reklamaci, pak ti dyžtak na pána klidně pošlu kontakt(email + tel) romane uděláš s tím hovno, jedině že někoho znáš v MB, kdo tohle zhodnocuje. autorizák říkal že by mě to i vyměnil, ale ša to prostě zatrhla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 tak pak normální reklamace a pak soud , ale na to je zatím čas , třeba to dopadne dobře . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 udělej reklamačku, pošlu kontakt na toho znalce. zná suprově všechny VW normy. pak s ním dyžtak se domluvit na souzení apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 ok super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 máš SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Díky . odpověď ze ŠA - S touto záležitostí vás odkážeme na autorizovaný servis, takto na dálku vám bohužel nejsme schopni pomoci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Tak je to bohužel pravda, že ta kůže stojí zaprd a to tak, že neskutečně. :( Snad se ti to podaří vyreklamovat, i když u nového auta toto skutečně velmi naštve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 tak pak jedině všude na forech a FB "doporučovat" , ať o tom ví co nejvíce lidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Počítej s tím, že v servisech měnit potahy prostě neumí. Nevědí jak to dělat ani u OII po 8 letech prodeje modelu, natož u OIII. Bude to vypadat zase stejně debilně ještě než si na to sedneš - všude pokrčený a zlámaný. Potahy jako ND se válí ve skladu v absolutně nevhodných podmínkách a jsou uskladněný jak brambory. Chyba je kompletně v technologii sedaček a materiálů. Každopádně hodně štěstí, auto skoro za milion a tenhle hnus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 hlavně dej vědět, zajímá mě to taky.. kdyby to vyšlo u tvého autorizáku, tak mě dáš určitě kontakt spamovat pak budem moci spolu a se znalcem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 zejtra tam ráno zajedu a dám vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.