vittorio Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 A prdět se může?.... O čem se to kua bavíte.? Auta za půl míle a doporučení je nepouštějte vyhřívání? Hej mám oktávku v metle na hlínách a křesla v kůži ba dokonce ereso!! Víš ale nemůžu pouštět vyhřívání křesla aby se mi nevytahala kůže, trochu do toho teče, příplatek za multifunkční volant a zadní reproduktory je v pohodě a cena byla vic než pohodě dyt jsem patriot... viz muj prispevek vyse...si mimo...kecy cos napsal jsou vazne inteligentni. pisu jen z fyzikalniho hlediska svuj nazor na studenou tvrdou kuzi a sok z vyhrivani... nikdo se tedy nebavi o tom, ze to nemas poustet, ze ti to nedoporucujeme apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas45 Odesláno Prosinec 20, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2013 cau culdo, sorry ze vam tady rusim diskusi o sedackach... s tema problem nemam, ale uz mam taky 2 veci - ostrikovace svetel po akci uplne nezalezou zpet, takze bud trci cca 1cm, nebo se musi rucne domacknout, a vicko od nadrze nelicuje s karoserii... horni hrana je cca 0,5cm vtlaceny dovnitr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 S ostrekovačmi má problém takmer každá O3RS. Fakt by ma zaujímalo, čo a ako súdruzi (ne)testovali a či vznikla chyba pri návrhu, alebo až pri výrobe. Boli už prípady, kedy bol síce návrh v poriadku, ale pri výrobe sa použili nie dobre opracované nástroje a výsledkom boli zmätky, ktoré sa prejavili až po krátkom používaní... Pýtal sa niekto na predošlej strane na látkové sedačky - s nimi zatiaľ problém nie je. Ak však v sedadlách sú rovnako mäkké molitany ako mali posledné O2FL, bude dochádzať ku krčeniu látok na bočniciach tiež. V pondelok doplním foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jocker Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Ja s latkovyma problem s krcenim nemam - 15 tis najeto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 zatím mám jen špatnou sedačku , jinak vše ok . Jak jsem psal to zatejkání , tak jsem nemyslel , že tam byl rybník ,ale jen trošičku vody ,ale asi jsem puntíčkář :D :D :D , nyní už to nepozoruju :D . Ještě se chci zeptat, když to trošku honím , tak se stane , že zaparkuju vypnu motor a pak ještě 10 minut strašně hučí . je to normální ? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Ještě k sedačkám... Tohle je ovšem veliký umění. Sakra, co to je?! http://www.mihocar.cz/interier-loketni-operka-skoda-octavia-iii-rs-combi/d-91557/ http://www.mihocar.cz/interier-skoda-octavia-iii-rs-sedan/d-91753/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 nj ale tady na odkazech je jasne videt, ze s tema operadlama nekdo neco delal, ty navleky jsou dole jakoby vytazeny ono asi tim ze je to corek nebo ceho, je mi dosti divny, ze uz ted by mel nekdo RS interiery na prodej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 (upraveno) já sem takhle měl podobně srolovaný 2 přední sedačky po tý bouračce i dokonce mechanismus zklápění se poškodil tím nárazem. ( já mam asi 95 kg a spolujezdce měl asi 85kg) rána nad 60km/h.... Viktore auta bourají furt takže tak... Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Někde jsem slyšel, že tady mají snad díly z testovacích aut, který jdou do šrotu nebo co. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 tak to potom jo, uz vim o koho jde nespojilo se mi to. mareczek : jo to je jasny, ale zase tolik RS jeste snad nebouralo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 Jinak jo, je to tam nějaký povytahaný, ale klidně je možný, že pokud ty auta najedou x set tisíc km (nevim kolik), tak to klidně takhle děsně vypadat může resp. hůř jak po stejném nájezdu v OII. Co se týče kůže, tak pokud je kvalitně ošetřovaná, chlad a následný rozehřátí by jí vadit nemělo a rozhodně nemělo ovlivnit její kvalitu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 21, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2013 jj tam se i někde prezentovali, že takhle schánějí plno dilů, ale koupil jsem tam krásné 16" litáky s Eco od michelinu vzorek asi 7,8 mm za 12000kč, krásná cena ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 Ty potahy jsou pomačkaný protože jsou to věci z DE kde ze sedaček musejí airbagy vyndat protože jejich prodej a převoz je zakázanej A auta nejsou čorky ale oficiální likvidace vozidel specializovanou firmou a na všechny díly dostaneš fakturu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Prosinec 22, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2013 no to uz jsme si zde vysvetlili pane ;) nevedel jsem ze maji tento web, znam je jen z inzeratu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 tak ještě k sedačkám, stav perfektní a ještě to vyfotí :D hold ta kůže dělá problémy.... http://www.skodaplus.cz/Car/699751/skoda-octavia-1-8-tsi-132-kw-elegance?query=ord%3D6%26dir%3Ddesc%26fulltext%3D%26mark%255B0%255D%3D32%26mark%255B1%255D%3D32%26model%255B0%255D%3D404%26model%255B1%255D%3D404%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26color%255B0%255D%3D3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 přidávám aktuální potíže - sedačka - ostřikovače v nárazníku ( nezalejzaj už oba ) Na fotce je když to bylo trošku , nyní už je to hrůza jinak spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 culda visi ti tam placeni clestvi v OC, jsi po splatnosti, mam to smazat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 culda visi ti tam placeni clestvi v OC, jsi po splatnosti, mam to smazat? tak to v pondělí okamžitě pošlu , kolik a kam ? Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Únor 9, 2014 Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Culda: ukaž se někdy na srazu ústeckého kraje rádi Tě poznáme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Únor 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2014 Culda: ukaž se někdy na srazu ústeckého kraje rádi Tě poznáme Rád , kde a kdy se setkáváte ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukas45 Odesláno Únor 11, 2014 Sdílet Odesláno Únor 11, 2014 culdo, sorry za dalsi spam.. muzu poprosit o radu - jak byste nejlip prodali OIII RS combi? mam super nabidku na jiny auto a RS by muselo z domu... v podstate novy auto, 9tis km.. dekuji a pokud jsem porusil nejaky pravidla tak se omlouvam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 12, 2014 Sdílet Odesláno Únor 12, 2014 lukas45 : mozna bychom meli zajem ji koupit, posli kdyztak info o aute a cenu, ktera by se ti pozdavala do SZ culda :preposlal jsem ti email se shrnutím jak uhradit poplatek doslo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Březen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 nedošlo :( lukas45 : mozna bychom meli zajem ji koupit, posli kdyztak info o aute a cenu, ktera by se ti pozdavala do SZ culda :preposlal jsem ti email se shrnutím jak uhradit poplatek doslo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 11, 2014 Sdílet Odesláno Duben 11, 2014 dneska poslano znovu na email vculxxxxxxxxx tady na foru mas jiny, nejaky sport... ktery je funkcni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 dnes konečně přezuto :) Pánové nemáte někdo info a případně rady , co se dá vše v autě nakodovat ( nějaké funkce navíc :) ).Diagnostiku mám k dispozici , ale potřeboval bych nějaký návod jak na to :)Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 To mas vzadu SunSet nebo folii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 SunSet :) , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Červenec 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Teda byla to dřina, ale mám hotovo.Ještě jsem dal autu origo vanu do kufru ( budu jí muset doladit, protože všechno co do ní dám, jezdí sem a tam :( ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Tak tu máme reklamaci zadních vzpěr pátých dveří. Teče z nich olej jako blázen. ( ve škodovce objednali nové ) Už jen pořešit to vrzání ve sloupku (tam co je pás ) u řidiče a bude to zase ok . Kdyby měl někdo radu co to vrzání může dělat a jak odstranit , budu hrozně rád. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Srpen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 14, 2015 tak změna, reklamace nebude tak jednoduchá . Vím jedno , škodovku už nikdy a to jsem chtěl nového Superba :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.