Přejít na obsah

Culdova holka II.

Doporučené příspěvky

prodejce mi říkal, že už se to prý řeší , protože to dělaj i látkový sedačky . Jinak další zajímavost je , že každé RS co jde z továrny má nějaký problém ( sedačky, navi,zatejkání , drnčení ) Tento model se opravdu povedl :wallbash: . Zejtra půjdu na sepsání reklamace

Odkaz ke komentáři

tady odpověď ze škodovky, když jsem jim poslal fotku sedáku - My se domníváme, že takovou závadu na sedadle nelze způsobit standardním užíváním sedadla. Tady je jediná rada obrátit se na servis a jít do reklamačního řízení. Mějte se hezky, ŠKODA AUTO FB tým

Super je, že mám napsáno, že to je závada , teď jim ještě dokázat , že na té sedačce jen sedím ( nevím jak bych jí měl nestandartně používat )

Odkaz ke komentáři

prodejce mi říkal, že už se to prý řeší , protože to dělaj i látkový sedačky . Jinak další zajímavost je , že každé RS co jde z továrny má nějaký problém ( sedačky, navi,zatejkání , drnčení ) Tento model se opravdu povedl :wallbash: . Zejtra půjdu na sepsání reklamace

Aktuálne vyšlo dnes dačo ohladne nefunkčného Front Assistu a ACC.

Teda, jsem opravdu velkej fanda Skodovky, ale tohle je k zamysleni. Kdyby se k tomu aspon postavili celem a uznali chybu. Kazdej tady nadava na znacky KIA nebo Hyundai, ale jak tak koukam, tak nskonec na tom budou kvalitativne snad i lip. Skoda jen tech motoru

Ja by som znova zopakoval svoje slová, čo som už vravel pri nástupe OIII - nový model neznamená, že je automaticky lepší než predošlý. Korejci urobili veľký skok dopredu, miesto toho, aby rovnaký skok spravila aj Škoda s OIII, tak urobili čelom vzad a utekajú im naproti :o

Pre zaujímavosť, v prílohe sú foto "kožených" dielov v Hyundai i30 po 50tisíc km...

15_h_kel_r7939-r497-st.ir2-_s900.jpg

22_h_kel_r7622-r51-st.ir2-_s900.jpg

Odkaz ke komentáři

Jocker: Sam vlastnim toto vozidlo a nieje to zle auto, co sa tyka vybavy, vykon motora, niektore veci sa im urcite podarili, bohuzial sa setri na nespravnych miestach. A jednoznacne 4x4 a to auto by islo este rychlejsie, hold je to na hrane prednej napravy. Ja sa len modlim aby sa tie sedacky nezacali kazit aj mne, ale ovplivni to nedokazem, potom je to uz na servise co dokaze a ako pristupuje k zakaznikovi. Ako som povedal, jedine co ma na tom aute zatial stve je start stop a ostrekovace svetlometov. Ale 160R to vie vyriesit takze po zime sa asi unho zastavim.

Porovnaj si konkurenciu a ukaz mi auto, ktore ma podobny vykon, ma v zakladnej bixenony a dalsie veci, ma velky kufor respektive je to kombik a zrazu sa vyber zmensi. Ano su auta, ktore maju lepsiu kvalitu, ale rataj + 20 000 eur. A to hovorim z realnej skusenosti ako pouzivatel obidvoch variant aut. A to ze inde je to tip top tak to urcite nie, priklad novy mercedes za prvy pol rok 4x krat v oprave problemy s motorom. Nastastie sa predal, takze tak no.

Odkaz ke komentáři

Táto doba je bohužiaľ zlá, je jedno, či sú to autá, alebo elektronika, alebo hocičo. Výrobca by zomrel od hladu, keby vyrobil dačo poriadne a trvácne a zákazník by potom nemal dôvod kúpiť nový výrobok. Proste aktuálna doba je doba spotrebného tovaru. Časy, keď autá vydržali 10 a viac rokov sú, obávam sa, preč a je jedno, či je to nová OIII, nová i30 alebo nová Corolla. Všetko je to už len spotrebný materiál :angry:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...