Přejít na obsah

Kenwood rádio a zapojení repro do konektoru

Guest WhiteDiamond

Doporučené příspěvky

Guest WhiteDiamond

Zdravím, nikde jsem tohle téma nenašel tak doufám že mi někdo poradí. Koupil jsem octavii tour (nádherný kousek) ale jsou tam jen přední repra (original + výškače) vzadu nic :( dneska jsem rádio rozebral a to co jsem viděl mi vyrazilo dech, tolik kabelů a všeho,je tam takový úzký konektor viz. foto a všechny dírky krom jedné jsou plné takže vůbec nvm co dělat. Všem kdo poradí moc díky, už fakt nevím :D :( (omlouvám se za kvalitu fotky)

post-31706-0-15299700-1377026659_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Guest WhiteDiamond

Není to náhodou jen mezikus k rádiu? Co se dává na konektory v autě a toto pak do rádia... Co vlastně potřebuješ? :D

asi je, protože je nápojeny na konektor který vypadá jako klasické ISO ale je zamotany páskou. No já potřebuji natahat kabely dozadu jak je plato.

Odkaz ke komentáři
Guest WhiteDiamond

no vypadá to že to iso tam je, akorat ten konektor je celý zalepený el.páskou tak nvm co mě tam čeká každopádně se na to mrknu. A když tam bude volné místo na zadní tak stačí tam dát jen ty piny nebo jak se tomu říká :-D a zapojit? Díky moc!

Odkaz ke komentáři

těžko radit,když nevím,jak to tam máš pozpojovaný. :rolleyes:

jestli tam máš komplet ISO(samec+samice)stačí na ty vnější dutinky zapojit vodiče pro zadní repro.na té tvoji fotce.Na fotce jsou vodiče pro repro vidět,zelený,fialový,šedý a bílý.

Upraveno uživatelem mikl
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...