mischicka Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Má vůbec někdo tenhle motor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak jenom přetlumočím to co mi říkala mamka o jejím kolegovi z práce .) Prý tohle má a strašně to žere.... hodně jako hodně... číslo přesně nevím ale pod 8 to nebylo ;) http://www.spritmonitor.de/en/overview/45-...&power_e=59 viz toto ... styl jízdy atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holmesko Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Ja ho maaaam ! :-) A zerie pri normalnej jazde 6,5 l/100 km, ked mu vysivam tak 7,5, Ale nad 8 nechodim, A to mu paskam aj 6000 ot. Ale mozem povedat ze tato spotreba mi klesla az po 30000 km. Predtym bola vyssia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Auto mam mesiac. Najazdene 1400 KM. Jazdim prevazne v meste. Priemerka v meste 7.1, dialnica 6.3. Zatial spokojnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest virnik27 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 neni tento motor lenivy pre oktaviu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Já jsem s ním jezdil v OI a nebyla to taková hrůza jakou by člověk čekal - pravda, neměl jsme zkušenost s 200 TFSI koňmy, ale jelo to solidně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Jenže OII má zase o nějaké to "kilečko"na víc takže tohle asík opravdu nebude to pravé ořechové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Leden 28, 2011 Sdílet Odesláno Leden 28, 2011 tak samozrejme nie je to trhac betonu. rozjazdy trochu lenive. akonahle sa rozbehne je fajn. ako som uz inde pisal. nie som zastanca divokej a rychlej jazdy. zatial som s motorom spokojny. spotreba sa mi zda trochu vyssia ale snad to kilometrami a teplejsim pocasim dostanem pod 7 litrov v meste. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holmesko Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Na moje prekvapenie ide vyborene, a hlavne dobre sedi v zakrutach, a ESP s tym je sranda, uplne postacuje, nemam uz 20 rokov aby som machroval a skoncil v jarku s novym autom. Je to vyborne, spolahline a bezpecne auto a myslim ze keby stali vedla seba 1.4 a TDI tak by si zlodej na 100 % vybral TDI. K tej spotrebe, Chodim len na kratke trasy, teraz som bol v Ziline, 300 km po dialnici, stale 140 km/h a spotreba 7 l. Aj ja som bol prekvapeny. Tankujem vzdy len plnu. Mam najazdenych 40000km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Březen 2, 2011 Sdílet Odesláno Březen 2, 2011 Nedávno som mal možnosť s tou 1.4 59kw najazdiť necelých 100 km a musím povedať, že som bol vcelku prekvapený. S kľudným svedomím ako bývalý majiteľ Fabie HTP by som OII s touto základnou motorizáciou prirovnal zrovna k tej Fabii. Je to bez problémov použiteľné, dá sa s tým ja predbiehať, akurát trvá o niečo dlhšie, kým to zrýchli... Je to len o zvyku, keď sa s tým človek naučí jazdiť, nebude s tým mať problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TourII Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 s tourII a 1.4MPi som najazdil uz cca 5.000 Km. musim povedat ze je to v pohode. po 5 tisicoch klesla trochu aj spotreba a motor sa mi zda zivsi. mozno je to len tym ze v nom jazdim kazdy den, ale zda sa mi to naozaj v pohode.. po pociatocnych obavach zo slabeho motora som spokojny. mam ju v podstate v dobrej vybave, s alarmom, 16" elektronmi, radiom swing atd a musim povedat ze nic nevrzga, vsetko hra vyborne a auto je s velkymi kolesami crateris naozaj velmi pekne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dleskyto Odesláno Srpen 23, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2011 Před cca. dvěma měsíci jsem tuto OII Tour Family v krátké verzi koupil novou a jsem s ní fakt spokojený. Je mi 30 a po pravdě přiznám, že nějaký turbo motor bych samozřejmě uvítal, ale z druhého pohledu, přesedl jsem z 1.6 Felicie a to svezení je prostě luxusní! Jezdím i s novou fábií 1.4 MPI, ale co se týče jízdních vlastností je na tom OII o dost lépe. Je to prostě prostorná limuzína a nejlepší je ten ohromný kufr! Jezdím hodně s dítětem, kočárek, golfovými holemi a s několika batohy a v kufru je pořád místo. Co se týče motoru jezdím s tím převážně sám do práce (30km) občas s přítelkyní a na to normální (ne závodní) ježdění je to naprosto dostačující. Mám najeto cca. 2000km a mám kombinovaný průměr 6.3 s tím, že mi doporučily motor nešetřit, tak když můžu šlapu na to. Jinak občas samozřejmě musím říci, že v nízkých otáčkách to sílu nemá a je potřeba buď podřadit nebo předchozí rychlost trochu víc vytočit, ale to je celkem obecná vlastnost, kterou řeší silnější motory, nebo TD. Celkově ale spokojenost a kdo nepotřebuje s autem pořád předjíždět atd.. bude spokojenej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ASY Odesláno Srpen 16, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2012 Jenže OII má zase o nějaké to "kilečko"na víc takže tohle asík opravdu nebude to pravé ořechové taky má pár koní navíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janci222 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Pri dodrziavani rychlostnych limitov a vyhybani sa mestskej premavke sa da jazdit kludne aj pod 6L s tymto motorom,no ked ho clovek nahana,pripadne je v aute viac ludi tak sa spotreba blizi k 8L/100km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Prosinec 25, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2015 Ide slušne, a hlavne kvoli lahkenu motoru dobre sedi v zákrutach. Plne obsadená 5+ kufor - stráca v stúpaniach dych ale na 80Hp/132Nm môže byt. Pri 47500 km mam priemernu spotrebu 5,68L. Asi 35% dialnica 10%mesto zvyšok okreskami. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Březen 11, 2016 Sdílet Odesláno Březen 11, 2016 Vcera som pri Ø rychlosti 68km/h mal spotrebu 4,5 L podla PP. Palubak ukazuje 4%menej ako real podla tankovania) Trasa asi 117 km a spet - ano aj kopce_ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Červenec 30, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2016 Cesta do prace asi 12km - ani neviem ako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Říjen 30, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2016 Dojazd mojej Tourky po tankovaniu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kokiko Odesláno Srpen 3, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2017 ....a este jeden - kazdy km sa rata ^_^. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.