Free.riders Posted August 23, 2013 Share Posted August 23, 2013 Prosím o radu. Máme 0II po FL a mám s ní spárovaný telefon. Vše fungovalo do té doby, než jsem vymazával několik nesmyslných čísel v telefonním seznamu telefonu (aspoň od té doby se to dějě). Přijdu do auta, rozjedu se, telefon se spáruje. Po cca 2-5 minutách se odpojí a páruje se znovu. A tak pořád dokola.V průběhu hovoru se to ale nikdy nepřeruší. Zkoušel jsem párování zrušit a napárovat znovu - stejný problém se opakuje. Díky za rady. 0 Quote Link to comment
SirMike Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Ahoj, nevím co máš ze telefon, ale z iOS mám tu zkušenost, že chyba byla na straně telefonu. Pomohlo zazálohování telefonu a kompletní reinstal systému. Sice se jednalo o jiný vůz viz. podpis, ale předpokládám, že technologie BT je vlastně úplně stejná. 0 Quote Link to comment
Free.riders Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 Ahoj. Tak ti pěkně děkuji za radu. :-) Bylo to opravdu telefonem. Nepomohlo ani odpárování, ani spárování s jiným telefonem. Musel jsem restartovat telefon do továrního nastavení a představte si - FUNGUJE! Díky Marek 0 Quote Link to comment
SirMike Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 ;) Jojo, občas je to vcelku zmatený! Není zač. 0 Quote Link to comment
daevidmccoog Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 Ahoj, mám stejný problém s odpojováním BT na oki II 2011 telefon Samsung S5..Dříve vše ok nyní se nepravidelně odpojuje, nepomáhá odpojení BT jednotky ani smazání párování.. Vyzkoušeno i na jiných telefonech (Galaxy Note3, Doogee s60) a chová se to stejně... Jednotka je 5N0 035 730 D Z571 N136 . Prosím o radu, v případě jestli je kaput jednotka tak jakou sehnat a co ta sranda stojí.. díky David 0 Quote Link to comment
daevidmccoog Posted February 27, 2018 Share Posted February 27, 2018 hm, tak reakce nic, ale nevadí najednou vše funguje.Tipuji po nějaké aktualizaci telefonu.. 0 Quote Link to comment
Recommended Posts