mario33 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Zdravím měl bych takový dotaz ohledně tohoto: Například: Jedu někam a dojde mě nafta,ale v kanystru něco mám. Jak mám postupovat po dolití nafty do nádrže? Někde jsem si přečetl, že by se to mělo nějak odvzdušnit.Je to potřeba u tohoto typu motoru? Nebo to chytne po několika pokusech nastartování? Jo mám rok 2000.Děkuji moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Jestli má tento typ motoru v nádrži čerpadlo,tak by neměl být problém,ale mám benzína,takže budeš muset počkat na někoho kdo už s tím má zkušenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fenix Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Niekedy nie je na škodu prečítať si k autu príručku....v nej sa k takýmto udalostiam píše, že auto bude iba dlhšie štartovať kým sa systém odvzdušní a znovu naplní naftou, ale žiadny špeciálny postup nato nie je ...proste len štartuješ Aj keď najrozumnejšie je takýmto situáciám sa vyhýbať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.