pitopit Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 Zdravím.Zateká mi do kufra cez gumené tesnenie dverí.Tak som to celé tesnenie dal dole a na niektorích častiach je dosť roztiahnuté.Čo myslíte,mám kúpiť nové,alebo môže ostať aj to staré a len ho dobre zalepím.A čo najlepsie je na zatesnenie?Silikón či nejaký iný tmel? Druhá vec.Aj cez spolujazdcove dvere mi zateká cez fóliu.Čím prilepzjete fóliu o plech?Stačí silikón? Vďaka za vaše rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Srpen 25, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2013 neviem si trochu predstavit ako ti moze zatekat cez foliu, ked som mal seknute kable na vodicovych dverach mal som dole tapacir aby som to dal dokopy a folia bola rozflakana jak hovado, daval som novu prilepil som ju obojstrannou paskou, ale ta folia tam je na kondenz, ne na vodopad vody :D ked ti zateka cez nu, tak mas v predeli tesnenie okna alebo nieco take... mozno som uplne mimo, ked tak ma opravte ale nemyslim si :D a k tomu tesneniu kufra, podla mna nezalezi na tom jak tam drzi ale na tom ci dobre tesne s dverami... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 28, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2013 Zdravím,mě třeba zatékalo kolem zadního světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Frolo Odesláno Prosinec 17, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2024 Zdravím mám Octaviu 1 limuzína a chcem sa spýtať zateká mi do kufra pravdepodobne asi cez ochrannú gumu na káble a prejde mi to cez pravý stĺp už vnútri a začne mi to kvapkat na zem kufra mate niekto s tým skúsenosť budem vďačný za každú radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 17, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2024 Dělalo mi to na Golfu VII kolem gumy na kabely.Vzal jsem silikon na motory,gumu,plech dobře očistil,zatěsnil a je klid.Není co vysvětlovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marek Frolo Odesláno Prosinec 17, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2024 před 1 hodinou, cosby napsal: Dělalo mi to na Golfu VII kolem gumy na kabely.Vzal jsem silikon na motory,gumu,plech dobře očistil,zatěsnil a je klid.Není co vysvětlovat To aj mna napadlo že by to malo pomôcť ale nepomohlo neviem či je to zo zadnej strany tam kde sa nedostanem praskle alebo čo ale ja som použil presne taký istý silikon na motor ale pomohlo to len chvíľku a teraz v pondelok som si našiel kaluž rozmyšlam že by som tu organu vymením ale budem musieť najskôr to naštudovať dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Prosinec 18, 2024 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2024 Já ji neměl prasklou,teklo mi to okolo,tak jsem ji zasilikonoval a mám pokoj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.