Přejít na obsah

Snímač příčného zrychlení

Doporučené příspěvky

Zdravím, už je to delší dobu co mi tento snímač nejspíš odešel. Chystám se ho vyndat, očistit a znovu propájet. Ale zajímalo by mě, jestli autu nebude vadit, že tam není a bude dál jezdit? ESP a ASR nefunguje vůbec, kontrolka stále svítí, takže by se to logicky mělo chovat stejně i když tam to čidlo fyzicky vůbec nebude... Ale stejně z toho mám strach, nemá s tím někdo zkušenosti? Auto potřebuji denně a tak 3 dny bych byl bez čidla, díky.

EDIT: Kde ho hergot najdu? :D Někdo říká že je u volantu, někdo že je pod přihrádkou u spolujezdce... U volantu je něco co je tomu podobné, ale nechci vyndat něco jiného :wallbash:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 let později...

Zdar klubáci, potřeboval bych poradit, protože s mechanikem už jsme v koncích,po prvním rozjetí zhruba do 30min se rozsvítí ESP,ale 4x4 i ABS fungují.Mám Octavia1 4x4 74kw 2001, hlásí mi chybu snímače příčného zrychleni g200, koupil jsem snímač, vyměnil ho jak ten pod A sloupkem,tak ten u řídící tyče, zkontroloval kabeláž i pojistky.Výsledek nula,respektive pořád stejný.Prosím vás o radu či vaše zkušenosti s tímto problémem.Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...