matop Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 caute. chcem kupit koberce do O2 2005. najlepsie by boli VRS s bielimi krajmi ale nikde to poriadne nemozem najst viete mi s tym pomoct ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Tak urcite se daj objednat jako nahradni dil (drazsi), nebo muzes kontaktovat primo vyrobce v Roznove, kterej je pro Skodovku sije a dodava: http://www.zpv.cz/ Nabidka na netu je sice trochu divoka, ale kdyz panovi zavolas a reknes co presne chces, nebude to problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Přidám se - nevíš, jestli dělají i ty "veliký" koberce do auta? Prostě ten základovej, který máme v autech všichni, co je buď černý nebo béžový. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Srpen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 original ten nahradny diel je priamo usity v tej firme vyzsie ? akurat ze lacnejsie to vyjde ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 matopb: Ano, koberec co mam v aute uz z vyroby ma zespodu napsano vyrobce ZPV Roznov. Levnejsi to bude, kdyz to nepujde pres sklady Skodovky, ale nevim jak v SK, tam bude asi drazsi postovne z Roznova, kdezto v servisu bude stat stejne... fakt nejlepsi je tam asi zavolat, ono to takhle vypada jak nejaka obrovska fabrika, ale ja tam byl pred rokem osobne a jsou v pohode, pan sef v monterkach spravoval odpad na zachode a milostiva hlidala prodejnu, kde krome autokobercu maj detsky hracky, kocarky, autosedacky... :) Oni ti nabidnou i koberec z lepsiho materialu, ten co dodavaj Skodovce je samozrejme ten nejhorsi moznej, umej i daleko lepsi a barvu obsiti si muzes vybrat z xyz odstinu... SirMike: To nevim, ale viz vyse, jeden telefonat to vyresi... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Já osobně bych se pídil po materiálu, který na koberečky používá BT Design. Zkus jim napsat mail: www.bt-design.cz, oni ti jistě řeknou, z čeho to mají. Předpokládám totiž, že firma v Rožnově bude dělat i pro Benet. Ty já můžu doporučit, jsou opravdu kvalitní. Cena je vyšší, ale zase po roce vypadají pořád stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 hosi nemate nahodou fotku ako vypadaju tie od benetu ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Je to vsechno na jejich strankach. Benet: ZPV: Tj. ano, ZPV vyrabi i pro Benet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Tak ale ty bílé, to je nářez. :) Zitny: Když se takhle orientuješ - nevíš, kdo vyrábí pro Benet nástupní lišty? Pajr? Ptám se, protože mi nejsou schopni odpovědět už na třetí mail v půl roce, tak jestli má smysl vytáčet telefon. :) Cena BT je strašná, přitom je jiný akorát logo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zitny Odesláno Srpen 29, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2013 Tak kdyz jsem kdysi neco kupoval v Pajru, stala tam na dvore oktavka oblepena uplne vsema tema ptakovinkama co nabizi Benet... tak asi jo :-) Ale nevim to jiste samozrejme. Akorat vim, ze s Pajrem nebyla moc domluva, co se tyce loga na nastupnich listach, mejlova komunikace se vlekla asi pul roku, az z nich vylezlo, ze dat logo z prednich list na zadni listy by slo, ale delat to nebudou, protoze proste proto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Originál RS koberčeky s bielym lemovaním sa už nedodávajú ani ako náhradný diel či príslušenstvo. Boli nahradené celočiernymi (lacnejšími). V ZPV sa ešte dajú objednať, dokonca sa dajú kúpiť aj po konkrétnych kusoch! Ak by niekto potreboval úplný ekvivalent, tak treba objednať toto - koberčeky pre Škoda Octavia II, typ Faba, čierne so šedým koženým obšitím, bez nášlapu, s kruhovými nacvakávacími fixačnými krúžkami. Po telefonickej konzultácii som objednal presne toto, a došlo presne to, čo som chcel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matop Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 takze az dnes mi dosli koberce. je to fakt na zaplakanie... objednal som so sedym okrajom co sa aspon jako tak podoba na tie RSove. ale ten povrch co ma byt "velurovy" je uplne nahovno. +vodicov koberec ma niejaky mensi kobercek na sebe este nasity a vyzera to strasne. uz by som odtial nekupoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Zdravim vas chalani. Mam taku otazocku. Koberec co je v kufri. Tak kde zozenem novy? Aj s tou OSB doskou co je nanom nalepena? Diki ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 matop: A ktoré presne si objednával? Ja som objednával to, čo som písal a ak ti odfotím pôvodný koberec, čo bol v aute z výroby a tento nový, tak nespoznáš rozdiel! Ani v obšití, ani v materiáli koberca. Rozdiel je jediný - pôvodný koberec má zospodu našitý štítok z kódom a nový ho nemá. matulko: Normálne objednáš v Škoda servise, do 24 hodín by ho mali doručiť. Cena je cca 65 eur 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matulko183 Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Ooo celkom dost za obycajny kusok latky a osb dosky ;) a prosim ta nevies ked vhcem sietku pod zadne plato kolko to stoji a potom este za lave koleso tie dvierka a na pravu stranu tu malu sietku? Ze co to stoji v skodovke? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Dela to pro škodovku mikra horní Počernice ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 takze az dnes mi dosli koberce. je to fakt na zaplakanie... objednal som so sedym okrajom co sa aspon jako tak podoba na tie RSove. ale ten povrch co ma byt "velurovy" je uplne nahovno. +vodicov koberec ma niejaky mensi kobercek na sebe este nasity a vyzera to strasne. uz by som odtial nekupoval. A co se ti na tom nelibi? Vypada to uplne stejne jako VRS akorat bez loga, navic s kobereckem na paty, at se to za par mesicu naprodere. Ja mam VRS v celem aute. Zrovna dnes jsem byl v Roznove, myslim se tam u nich zastavim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.