Guest kryptofasista Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Prodám toto originální autorádio Škoda z mé Octavie II. Nejedná se v žádném případě o žádné kradené rádio, pouze jsem jej vyměnil za autorádio Alpine. Vhodná do vozu Octavia II, Fabia II Superb II, Yeti. 5" barevný dotykový display - hlasové navádění v CZ - propojení na display Maxi-DOT na přístrojovém panelu - kompatibilní s CD/CD-R/CD-RW a navigačními mapami formátu FX - podpora SD / SDHC / MMC karet do velikosti 32 GB. - přehrávané formáty MP3, WMA - telefonní vstup pro hands-free - možnost výběru nejkratší / nejrychlejší trasy - indikace času příjezdu / zbytkové doby jízdy - zobrazení zbývajícího počtu km - rádiový přijímač AM/FM se systémem RDS - funkce GALA (přizpůsobení hlasitosti v závislosti na rychlosti jízdy) - zobrazení informací z climatronicu a parkovacích senzorů Preferuji osobní odběr, kde se případný zákazník může přesvědčit sám o kvalitě nabízeného rádia. Osobní převzetí možné na trase Teplice->Mladá Boleslav->Praha Rádio má nepatrný škrábanec na displeji (byl jsem neopatrný při vyndavání), který ničemu nebrání a při zapnutém displeji si ho téměř nevšimnete. Součástí není GPS anténa ani SD karta s mapama (nepoužíval jsem -> zastaralé mapy). CENA: 3500,-Kč Kontakt: bassaqq@seznam.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 měl bych zájem, ale když nereaguješ na sms a telefony, tak to je těžký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.