Přejít na obsah

Rozměr kloubu poloosy

stefflerr

Doporučené příspěvky

Zdar Octáváci,potřebuji poradit s kloubem u poloosy,mám na výběr dva klouby a jejich rozlišení je pouze délkou a já si nejsem jistej který ten kloub mám koupit.Jedná se o vnější kloub na straně u spolujezdce,jeden z nich má rozměr na délku:129,5mm a druhý má 138,5mm.Tak snad se tady mezi váma někdo najde kdo mi poradí.Kdyžtak se omlouvám jestli je tady téma někde napsané ale nikde jsem nenašel.Díky moc

Odkaz ke komentáři

Tak využiji i já toto téma k dotazu. Já potřebuji vyměnit vnitřní levý kloub, při akceleraci to drobet škube a zdá se mi, že když vemu za poloosu, tak je v tomto kloubu jako v jediném maličká vůle a hlavně to přestane dělat, když zatočím při zrychlování do prava. Objednal jsem díl od jELDI http://www.cc-autodily.cz/kloub-vnitni-octavia což měl být italsý výrobek a očekával jsem Metelli, ale dorazil kloub Topran. Psal jsem jELDOVI, kdy mi napsal, že doposud chodilo z Topranu Metelli a poslední objednávka je komplet TOPRAN. Tak a teď mám dilema, jestli ten klub mám vrátit, nebo jestli ho mám vyzkoušet. O cenu za práci se nejedná, budu to měnit sám, takže mě zajímá prostě to, co říkáte na klouby Topran? Je právě za celkem super cenu. A teď raďte!

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...