Dakado Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Dobrý den, potřeboval bych poradit mam octávii 1,6 74kw r.v 1997 najeto kolem 240000km asi před půl rokem me začlo auto za studena po nastartováni chcípat:( za teplá si vrní jako kočka ani neškubne ani nic ale za studena vyběhnou otáčky nad 2000 a pak sám chcípne šlapu na plyn ale stejně a pak to udělá ještě cca 2x někdy 3x za jízdy. udělal jsem víměnu lambda sondy pak komplet výfuku,čidlo teploty jak venkovní tak na chladiči termostat a dokonce i těsnění u svodu Klapka a sáni je v pořádku měl jsem to i z jiného auta a pořád to samé na vagonu mi to neukazuje nic píše že vše je v pořádku.. může mě někdo poradit a pomoc měl jsem to už ve 3 servisech a pořád to samé.. Předem Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Skrtici klapku uz jsi cistil? Pokud ne, tak bude chyba tam, tzn. vycistit a pres VAG nastavit zakladni hodnoty ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakado Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Skrtici klapku uz jsi cistil? Pokud ne, tak bude chyba tam, tzn. vycistit a pres VAG nastavit zakladni hodnoty ;) jak jsem ji čistil tak jsem si pujčil i jinou a pořád to same ..vše jsme nastavovali,,, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.