matesobart Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Zdravim, mam 2.0 tdi, r.v. 5/2007 s 16V 2.0 TDi. Mame jich ve firme vice a zda se mi ze ta moje má daleko hlucnejsi projev - jak pri volnobehu, tak pri jizde i pri zatahu nez ostatni. Setkal se s tim jiz nekdo? Neresili jste to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Máš tam olej??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Pokud tam máš olej, zkus přidat aditiva do nafty, VIF - nejlépe. Vyjezdi tak 4-5 nádrží a zkus porovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Ólej mam,menim kazdych 10t km. Beru pouze vervu u benziny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Nezáleží jestli to je Verva nebo FuelSave a já nevím co ještě. Zkus ten VIF a pozoruj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Září 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Tak dobra,ale verva by mela nejaka aditiva obsahovat. Navic ostatni auta jezdi na klasiku naftu od benziny. Jde o to ze motor je celkove hlucny,takovy nephrabany mi prijde. I na volnobeh. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Září 15, 2013 Sdílet Odesláno Září 15, 2013 Může to bejt vstřik, svazek, možná časování rozvodů, je toho spousta co by to mohlo bejt. Snažíme se ti poradit, jak na to přijít... Aditiva jsou první a nejlevnější co můžeš udělat. Jestli chceš polemizovat o tom, kde jsou nebo nejsou, založ jiné téma. Nemůsíš je do nafty přidávat...pak můžeš odvézt auto do servisu a platit postupně za výměnu jednotlivých komponentů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Leden 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Ahoj, tak aditiva pouzivam dlouhodobe a nic nepomohlo. Zrovna od patku jsem jel uplne stejnou bkd, najeto o 50t km vic a zevnitr uplne jiny chod, klidnejsi, neklape tak, celkove projev motoru je vic do benzinu nez dieselu. Potom jsem sedl do me a nechapu jak muze byt takovy rozdil mezi stejnym motorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirdaJH Odesláno Leden 25, 2016 Sdílet Odesláno Leden 25, 2016 Jak už tu psali, můžou být trochu jinak nastavené rozvody a už to je znát... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Ano rozvody udelaji hodne, jeste muzes zkusit cistic od LiquiMoly, leje se to do nadrze a pomohlo mi to jednorazove vic nez VIF. Dal muzes mit malinko volnejsi silentbloky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.