Steel Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Dobrý den, plánuji pořízení nějakého nového mazlíka ale nemůžu se rozhodnout mezi Octavii II 1.9TDi 77kw a Superbem I 1.9TDi 96kw . Superb se mi líbí už v tom pohledu, že je výkonější a taky dost vybavený, ale na druhou stranu mi přijdou takové zastaralé ovládací prvky oproti OII například automatická klimatizace, maxidot, radio a celkově interier . Co jsem tak koukal tak superb 1 se dá sehnat kolem 150tis kč, čož mně osobně vyhovuje jelikož se chci pohypovat kolem 150tis +- . Je mi jasné, že vědšina mi tu hned napíše, že jedině OII ale rád bych slyšel i nějaké rozumné odůvodnění a kdyby to šlo tak i názor za kolik se dá pořídit OII 1.9TDi předface najeto tak max 200tis se serviskou samozřejmě. Děkuji za vaše názory .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M4Touch Odesláno Září 7, 2013 Sdílet Odesláno Září 7, 2013 Šel bych do O2, přece jenom je tam generační rozdíl (ještě vzhledem k tomu, že nyní máš O1). O2 je zase tak o 100kg lehčí, takže výkonostní rozdíl nebude tak velký. Dal bych si velký pozor na reálný nájezd km, předtím než začneš ohrnovat nos nad modely s nájezdem 300 tis. a více (ale reálných), serviska je jen "polovina úspěchu". ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Září 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2013 Dobre no a da se tak kolem 150tis sehnat slušná OII predface TDi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 8, 2013 Sdílet Odesláno Září 8, 2013 druhá věc jestli potřebuješ vubec naftu, jestli není lepší sáhnout po mpi či 2.0 FSI... ono když si spočítáš pak tu naftu, tak to s opravama a riziky moc taky pěkně nevychází... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steel Odesláno Září 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2013 No ja chci určitě naftu mám ji za 30Kč /1L 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Johnny_P Odesláno Září 9, 2013 Sdílet Odesláno Září 9, 2013 Řešil jsem to samé, nakonec jsem si koupil před měsícem octavii II TDi 77kw a zatím nelituji ;) Hlavně sup je interiérem spíš podobný octavii I a "dvojkovka" mi přišla taková modernější :D v mém případě najeto 230 tisíc se serviskou(takže snad poctivých ale kdoví), maxi dot, climatronic, 4xel.okna, atd. za 140 tisíc kč. ročník 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 Měl jsem Superba 96kw a ted mám OII RS. Rozhodni se podle toho k čemu to auto chceš využívat. Superb je mnohem pohodlnější, lépe odhlučněný a působí robustnějším dojmem. Na ježdění kolem komína je OII dobrá, na delší pravidělné cesty rozhodně superba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 11, 2013 Sdílet Odesláno Září 11, 2013 souhlasil bych s Vaskem pokud delsi pravidelne cesty definujes 200km+ s tim ze zopakuju co uz to taky zaznnelo SUP I je proste technologicky omezenejsi nez OII. Co do OII lze dodelat nebo ji s tim pordit to proste do Supa v originalu nedostanes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Ano, s OII si můžeš dát hrát, vylepšovat, atd. Jen kodování komfortky ti nabídne spoustu věcí. Sup je na urovni OI, ale má co nabídnout v konfortu. Provozní náklady budou na OII levnější. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.