DanTe Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Tak jsme se míjeli když jsi jel od zubaře v Čakovicích na tom pitomým retardéru před školou, mával jsem z okna, ale asi to nebylo vidět, přecijen byla tma a poprchávalo a ty tvoje folie, přes ty toho taky moc vidět dovnitř není Upraveno Leden 15, 2014 uživatelem DanTe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Fakt ? no vidis tak priste budu koukat vic kolem sebe . Jak bude cas tak folie jdou dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Potreboval bych sikovnou radu asi pred 4 mesici jsme si poridil sterace aero flat a musim rict ze katastrofa prvni tyden vyborny a pak hruza mokre sklo a drrrrrrrr nahoru drrrrrrrr dolu a sklo porad mokre at jedu rychle pomalu je to fuk . nejaka rada nebo co jste volil vy za sterace a jake dylky ? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Taky jsem je tam dal a rychle zas sundal.Dal jsem klasiku ramina od valea a ted po 3 letech je budu menit pac uz to neni ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Dej komplet sterače i s ramínky ,,, Octavia II a budeš spokojenej orig I jsou fakt sračka co nemá přítlak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 ok kouknu se teda po komplet novych steracich ze dvojky a uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Záleží co jsi dal za stěrače, jako jakou značku? Já jsem si před pár lety pořídil origo Škoda aerotwin (vyrábí Bosch) a vydržely mi 2 nebo 3 roky, takže buď koupit kvalitní stěrače nebo jak píše Dodo, použít komplet z OII s tím, že ramínko u spolujezdce budeš muset trochu upravit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Doporucuju raminka octavia 2, ale stiratka kup z golfa 4/bora - uchyt na cepy. Octavia dve ma delku 600/475 a golf4 ma jak kokta 530/475. Lip to stira pri vyssi rychlosti a hlavne stirato pekne i ten pravy roh, protoze je stiratko na to prizpusobene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Ahoj dik za rady tak uz mam objednane tyto http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/sterace-ostrik/5716-raminko-prednich-steracu-octavia-ii.html a ted jeste tedy ty stiratka . jinak dnes diky jeste jednou spookymu za koberec a priste pojedu sam aby jsme aspon ten caj daly a pokecaly jelikoz pritelkyne zrovna moje upravy a cas na aute nepodporuje . a take pridavam fotku z toho jak jsem si poceste zasvinil auto a vecer se hecnul zajel na dilnu a udelal prvni vytrinu na modely asi to nikoho nebude moc tankovat. ja tim ziju a 1/4 uz je v polickach tak snad bude brzke pokracovani :D bokem se zeptam nemel by nekdo zajem o bixenony nove foto mohu zaslat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Máš to pěkně čistý ;-) Jinak ženský si mohli drbat o čemkoliv, tu moju ty auta taky nechávaj celkem bejt... :D Polička super, je vidět že v těch rukách něco máš.. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Truhlarina me zivy uz 5let takze zas tak levej bet nemuzu :D s zenskejma to nejak casem vyresime nebo aspon ja doufam tvrdila ze semnou pojede na zamberk tak jsem zvedavej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 ta špinavá prdka je cool :P :D jinak hezká sbírka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 jj diky je to jen 1/4 sbirky nejsou penaze na dalsi policky . jinak prdelka je cool ale hned zitra pujde pod sprchu nehodlam chmatat na kufr v tomhle stavu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Dzordzino: Hele jen at na Zamberk jede... Oni si tam holky vsimali svyho a mi taky... A vsichni spokojeny... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Asi jsem se unahlil s maskou tudiz mam jeste jednu doma a premyslim co stim mam original tudiz bych asi ramecek volil na cerny lesk opet ale nevim jak vypln ta stredova ktera skoncila u doda . tu bych bud nejak poladil nebo za neco vymenil jen nevim co tam dat ? spodek je v cernem lesku taky stred narazniku bych nejradsi taky vymenil ale nejde za co takze zatim nic stim ze me mesier poradil hodit za to zluty tahokov tak nejake napady na masku a seriovy naraznik sem stim diky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Žlutej tahokov za mě neee asi ... působí to takovým levným dojmem. Ale každýho věc no ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Jirko nééé žlutou . moc to dotahuješ na takovejhle kýč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 tak premyslel jsem jeste nad cernou lesklou nelibi se me tam ty plasty v barve vozu . a nemel by nekdo tahokov nejake zbytky ? potrebuju i nejak vymyslet stred na narazniku ty prouzky se me nelibi kazdopadne volim zpet svou klasiku takze cerny lesly ramecek na logo s upravou loga a nevim co hodit za vypln . asi nechci tu co jsem prodal tobe dodo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 ja se zeptam nejaka vypln lezi u kamose v dilne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 ja uz mam jako vymysleno ale nema to znak takze asi dam normal a dam tam nejake mrizky nebo tahokov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 26, 2014 Sdílet Odesláno Leden 26, 2014 Za mě by to nemuselo vypadat špatně tedn tahokov ve žluté ale nesmí to být žádná svítivá barva a hlavně to zakomponované do celé koncepce vozu ;) pak jde všechno :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Ja chci stred naratniku jako rs tu vypln a to i v masce vydel jsem zo u kluka takova seda oc laurin udelana pekna a masku mel veliky oka jako na oc 2 rs chci totiz ramecek na logo . Takze musim sehnat trn plastovej tahokov jako by kdyz to tak reknu a zlutou asi fakt nedam a dam tam cernej za to denni sviceni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 zeptam s enezna nekdo nebo nema nekdo fotku ze srazu atd jedny vyborny ovecky sediva barva vnitrek laurin paprskovy kola a masku jako zasilam odkaz . potreboval bych tu masku videt zblizka nebo kontakt na cloveka . urcite budete vedet . diky moc za vase rady bylo to na jednickovy ovci odkaz je na dvojku http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-05-vypln-masky-rs-honeycomb-ki-r-id:2050.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 kdyby nekdo chtel samolepky + moznost nechat udelat i na zakazku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 sezenu nekde takovouhle mrizku ? myslim v rozmerech treba jako tahokov pro dalsi upravu za slusny penize ? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/masky-spoilery-mracitka/predni-masky/skoda-octavia-08-mrizka-pr-narazniku-styl-rs-2010-id:3402.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Asi vím jakou myslíš masku. Já osobně jsem jí teda neviděl na šedé octě, ale na žlutém RS :) ale fakt nevím čí to bylo :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Určitě černou nic nezkazíš, já tu barvu přímo miluju, takže schvaluju konečné rozhodnutí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 jo asi vse pujde do cerne ale musim sehnat nekde tu vypln a udelat si stim aspon masku nechci original 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Ja bych to klido udelal na vsem at je to komplet. Mrknu po netu zda nekde neco nebude :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Leden 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 Ja potrebuju sehnat vypln na upravu masky a aspon stredu origo narazniku jako ma oc 2 rs ty velka oka to jsem videl nekde na clubovy octavii jak uz jsem psal sediva v laurinu predelana hezka nesavno se prodavala na bazosi a ten tu masku mel takhle udelanou a wau 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.