LimoMan Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Super Oktávka projel jsem všechny příspěvky a líbí se mi jak si odvážnej :D mám taky šedou stone tak okukuju a hledám inspiraci pro sebe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 No k tomu napisu se nejak nechci vyjadrovat :D :D :D ne je tam HPSporting az na to ze pro nej pojedu az na konci cervna ale jelikoz se me nechtelo pak zase cistit kola voskovat a podobne tak uz tam pristal ted jj ty mas urcite tu s clean feaks s bbs vid ? ta se me moc libi . jedno si u vas necham nalestit auto ale zatim jsem si to delal sam . tenhle vikend jsem umyl ,clayoval pouzil iron x rozlestil a nakonec navoskoval jak auto tak kola jelikoz tomu jeste tolik nerozumim tak je podle me vse docasne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 (upraveno) Joooo cerny kola tomu slusej ;) Taky jsem tak zacinal :D A ten napis v tom kole,palec nahoru ;) Upraveno Duben 1, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 No k tomu napisu se nejak nechci vyjadrovat :D :D :D ne je tam HPSporting az na to ze pro nej pojedu az na konci cervna ale jelikoz se me nechtelo pak zase cistit kola voskovat a podobne tak uz tam pristal ted jj ty mas urcite tu s clean feaks s bbs vid ? ta se me moc libi . jedno si u vas necham nalestit auto ale zatim jsem si to delal sam . tenhle vikend jsem umyl ,clayoval pouzil iron x rozlestil a nakonec navoskoval jak auto tak kola jelikoz tomu jeste tolik nerozumim tak je podle me vse docasne . Díky za pochvalu. JInak pokud se chceš posunout dál ve strojním leštění bude teď 5.dubna v Praze Budu tam předvádět a vysvětlovat základy strojního leštění tak aby se lidi tohodle kroku nebáli a mohli začít. "Rozhodli jsme se pro Vás uspořádat detailingový sraz v podobě workshopu, kde budete mít možnost se něco v dopoledních hodinách přiučit a následně odpoledne to přenést do praxe na Vašich vozech (věci budou k zapůjčení od Detailingshop Praha na místě). Celý den Vám bude k ruce team CLEAN Freaks, který rád zodpoví na Vaše dotazy a popřípadě ještě odpoledne Vám ukáže jak na to u Vašeho vozu! So Fresh So Clean Session 2014 se bude konat v sobotu 5. dubna 2014 v Karlíne v prostorách Art Garage, kde budou k dispozici 2 mycí boxy a veliká hala. Parkování odhaduji v rozmezí 20-30 aut v areálu a spousta dalšího místa je v ulici před areálem. Můžete se těšit na nádherný show car, na kterém se jednotlivé procedury předvedou. Vybrané procedury na dopolední předvádění: Předmytí aktivní pěnou, mytí, sušení sušícíma ručníkama, dekontaminace laku, clay + lublikace, korekce laku, leštění hologramů, mokré broušení, příprava na vosk, voskování, oživování vosku a další... Odpolední soutež o nejlépe vyčistěné auto! Možnost mytí bude omezená na 12 vozů (casově od 13:00 do 19:00, 2 boxy, hodina v boxu pro každého), proto sledujte tuto událost. Jakmile se zde objeví registrační formulář tak neváhejte a registrujte se! Cena workshopu: 150,- Kč za osobu 300,- Kč za osobu v případě zájmu o odpolední mytí V blízké době se dozvíte více. Pište si 5.4. 2014 do kalendáře! Partnery akce jsou: Art Garage, Detailingshop Praha, OctaviaClub.cz - Škoda Octavia Club, Alexander Pushkin Vodka, Foto Dvořák," už je tam teda narváno ale myslím že Čubečník říkal že ještě 4 místa jsou :) pro detailery povinnost :D :D jako občerstvení tam bude stánek s perfektníma burgrama a pitím ideální sobota :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Mít octu už po ruce, tak bych vyrazil také :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 ja jsem se na tuhle akci moc tesil uz jen pro to ze to je v karline a asi 500 metru odtamtud jsem bydlel 21 let tak jsem se chtel podivat i tam ale bohuzel to casove nestiham jelikoz musim do prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 kluci potrebuju nekoho kdo lepi folii za pekny penize a velice kvalitne tady v praze nebo okoly . popripade zdaly doda material sam nebo ho sezenu ja . dik za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Ok diky zkusim mu napsat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 9, 2014 Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Jj neboj vždycky se dá něco vymyslet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2014 Mam dotaz k lidem co maji navigace dx . zajima me zdaly je chyba v nejakem ovladani nebo se vse nastvuje , nefunguje me ovladani hlasitosti funguje malicko ale nejde nijak zvysit volume . popripade nejaky navod na navigacku abych se stim malicko naucil . diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 Moje nova kamoska uz je na v servise a ted uz jen cekat az se pan ozve . nejaky rady nebo vychytavky k teto navigaci ? jak mate zapojene treba aux vystupy a podobne co radite a doporcujete ? preci jen cd uz neni moc mode . Jinak ted jezdim trochu mene bohuzel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 10, 2014 Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 to je ale offroad :D :D kola toimu slušijou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2014 no na stelovak neni jeste dostatek financi ale muzem zalozit nejakou dobrocinou akci . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 asi moc zvas v nalepkach nejede ale kdyby preci jen vali se me toho doma celkem dost tak kdyby nekdo neco chtel , ty oc club necham zdarma nechci nic preprodavat atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Netradicni prosba kluci . kamarad zrusil oc a shani jinou o to ale nejde sehanl nachvilku cervenyho golfa 3 a resime co snim 3 dver nechcem do nej moc investovat tak nas napadlo udelat dobrocinou akci treba kdyby se nekdo neceho chtel zbavit zbytky folii a podobne chceme stim provist mensi sticker bomb rat style :D nebo uvitame vase napady kazdopadne penize hrajou roly k oprave oc takze tohle spis jen takova srandy kdyby se nekdo chtel podilet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 Tak dnes navsteva u martina rs a muzu rict ze jsem poznal super cloveka diky kteremu uz hraju z normalniho radia parada. Jinak neveril jsem v sobotu svym ocim ale majitel teto oc 2 fl vuz prodava , velka skoda . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 máš to pěkný chlape :) jsem rád že jsem tě poznal a snad se zase brzy uvidíme... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 Diky taky mas pekne pomazleny PDecko . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 29, 2014 Sdílet Odesláno Duben 29, 2014 tak snažim se ji šolíchat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Jako asi kazdej , k prodeji volny strop na sedan se stresnim oknem i sloupky , seda barva a stresni okno take prodam kdyby nekdo vedel nebo mel zajem . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 nevedel by jste kluci nekdo jestly nekde vyrabi folie na auta na zakazku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 si piš že se dá vyrobit cokoliv stačí jen mít představuco člověk chce.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 hele tak to ja predstavu mam ale nejsem si jistej jestly to tak nejak je vubec mozny mam chlapika co me folie dela tak ti mailem preposlu co jsem mu posilal ok ? a zkus na to kouknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 ok juknu na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 mas to tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 plánuju sraz jedniček v šedý stone :D hagis už o tom ví ještě mě napadáš ty a dakie napadá tě ještě někdo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 hele nikoho v tehle barve neznam . krom tebe :D ja ted resim stelovak chci hp ale nemam na nej jeste prachy takze zatim nejakou lacinou variantu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 JOM :D já ho mam rok a spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 ne ten urcite nechci , tvoji spokojenost ti neberu ale urcite ho nechci znam desitky lidi co snim byly extremne nespokojeni i recenze atd ale dik za nabidku :D budu resit nejakou jinou variantu TA je udajne to same tak uvidim hlavne i kdybych sel aspon nachvily do JOM nebo tak podobne tak 5500 tis se me ted davat nechce nasel jsem ta mesic jety za 4000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.