Erin Kane Odesláno Prosinec 1, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2014 To světlo na tom autě vypadá velice dobře, už aby to bylo komplet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Potrebuju vasi radu . na predni napravu potrebuju silembloky horni a spodni ... premyslym o plnych z TT ale i o power flex i kdyz na tech to udajne dost ztvrdne Nejake rady co pouzit jakou znacku a popripade odkaz jak na horni tak na spodni v predni naprave ? diky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 a jeste shanim kompet ostriky na predni svetla , taky beru hned . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 powerflex(strongflex)ztvrdne hodne,cupry jsou prijatelny.Ale problem tady uz par lidi melo pri velikym snizeni,takze davali.z5 originaly,ktery te pustej niz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 no velky snizeni mam tak pneu zaroven s lemem . niz uz nejdu tak jsme premyslel ty plne z audi tt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 dej z TT, mám je už rok a bez problému, ty seriové ti to musí hodně tahat při snížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Taky mám zadní puky z TT :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Pro tvoji vejsku muzes dat puky z TT. Kdyby jsi chtel totalne na zem, tak tr budou omezovat jak zde bylo psano ;)...dokud nejedes fakt poradne low, tak neni problem dat ty z TT ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 taky mám TT puky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Dej zadní tt a přední strongflexy.o tt více do sz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 super tak dik za rady . nekdo by me urcite poradil kde poridit za slusne penize ? ty ostriky na svetla asi nikdo nemate ze ? nebo popripade kde bych je sehnal ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Kamarád ostřikovače nemá jako vím že xenony musi mit ostřikovače ale nikdy mu na to nic neřekli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 jj ja je tam ale chci prave :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Ja nevím me přijde na prd to že ti to ocakne světlo a stece to po nárazníku :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 tak jasny ale kdyby jsi videl jak a kam zateka ta voda s celniho skla tak ti to je jedno :D :D je to jedno z druhym ale me se to libi takze to chci urcite 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Přesně :D ted jsi mi připomněl vyčistit pred zimou odtokový kanálky abych nedopadl jako minulou zimu :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 Dzordzi tak tam udělej vyjížděcí xenony z fabky RS, to bys byl teprv stylový :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Prosinec 4, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 @Dzordzino Ahoj, prodáváš i střešní box? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2014 coze jaky box ? jo ty by se me libily ty vyjizdeci to jo no ale nevim jak to vse funguje . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Kluci potrebuju radu , foto . Potrebuju vedet jake vsechny blinkry se daji koupit obyc a laurin ? a jaky je v nich rozdil nebo jsou jeste jine na facelift ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Ja měl z laurin a vic se mi líbi co mám ted z faceliftu :) z laurin mi přišli takove obyčejné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Potrebuju na facelift octu ale nevim jake vsechny se daji sehnat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Mám dojem, že FACE měl už jen jedny. A pak DEPO dělalo ty černý co mám já,ale žloutnou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 aha no chci normal cerny si udelam sam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Objednal jsme si trosek vune do vozu :D libova cena a nejlepsi vune od californie :D Nevedel by nekdo jestly nekdo umi prepinovat xenony na oc 1 dnes jsme se to pokousely zapojit a vse fungovalo az na xenon , nejdriv jsme myslely ze je starter v riti pak problikaval a ve finale jsme prehazely kabely a sel treba pri spusteni dalkovych svetel a podobne kazdopadne nam prijde ze mame jen spatne prehazene draty nebo tak . nevedel by nekdo o nekom kdo by to zapojil nebo jak to zapojit ? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 http://www.skodaoctavia.cz/clanek/octavia-zapojeni-svetel-piny stačilo by ti tohle??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 ne podle tohole jsme to zapojovaly a nefungovalo to :D :D :D nebo jako fungovalo ale nesvitil xenon pak jsme to trosek prohodily a svitil pri prehozeni packy na dalku jedine a hlavne jako tam se musi pretahavat kabel z jednoho svetla na druhy a to se me moc nelibi a to uz par svetel ten kluk napojil ale stim ze mel normalne stipnute konektory z vrakace . Nechapu to potrebuju bud sikovnej planecek a nebo nekoho kdo by to prepinoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 14, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 tak zkus martina RS??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2014 Ten to dela jen original a je drahej . Musim rict ze nejspis podle ohlasu sikovnej ale nekradu za prepinovani pak dratu :D ale dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Takze Dzordzino si udelal k vanocum radost a ma nove sedaky omluvte fotku nejsou vycistene ale musel jsme to vyzkouset mezi svatky pujdou vytepovat. Jedina vec ktera me vadi ze jsou z anglana a mam zvedani sedaku jen na spolujezdcove strane . Mam dalsi volne sedacky z oc 1 , nevedel by nekdo zdaly se da sundat z konstrukce sedacky ten molitan a vse na cem sedite a prohodit ? Diky za info . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.