duke_luke Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 vymenit olej v prevodovke je posusnanicko pre prevodovku. Ono nejde ani tak o farbu oleja ale o jeho antikorozne a mazacie vlastnosti ,ktore sa rokmi stracaju aj ked v zime sa ohrieva prevodovka a robi sa kondenz vodny v nej...Tym ju viac opotrebujes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 no ted mam tak na 80 tisic klidecek . shanim ted sikovneho elektrikare , lakyrnika a navic jeste autocalounika je toho nejak moc na me 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Klasickej pražák,levně a hlavně kvalitně.. By mě z vás mrdlo hoši .. ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 tak ja nerikam ze to chci zadarmo maro ale kdyz vsichni podvicuji budiky za 300 a pak ti frajer napise za 900 tak se kroutis vid . zjistuju rozumne ceny ne a sikovne lidi :D se hned necerti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 čalouníka bych ti doporučil toho z České Lípy, nedávno mi dělal sedačky, a jsem s ním spokojenej, vyšly u něj na 11,5tis, s tím že mi to tam nastřelila originál alcantara a výšivky, jestli sem správně pochopil tak materiál si dodáš svůj, takže by ta práce u něj nemusela být zas taková darda. Jinak teda stroje na to má na úrovni orig. výroby. A když se s ním bavíš tak je vidět že se vyzná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 ale asi to neni cech co :D psat neumi vubec :D :D hele jo u nej mam uz domluvene nejake veci tak za 14 dni a cekam na latku ale moc diky pokud jsi spokojen tak to bude urcite sikovny clovek . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 no je to ukrajinec tuším, ale domluvit se s ním dá v pohodě :D já za ním taky ještě pojedu v lednu s tapecema, jenom teda moje sedačky tam měl 3,5 týdne, z toho 2 týdny na ně nešáhl, protože toho má hodně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 jj psal at se ozvu za 14 dni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28852 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 zajímavý čtení v tom vlákně no, ale když máš svoje sedačky a domluvíš si s ním schůzku osobně, my pražáci to nemáme zas tak daleko, tak problém nevidím, taky mi po prvním kontaktu řekl ať se ozvu za 14 dní, a když sem se ozval, tak sme se domluvili na předávce, pak mi říkal, že to bude hotové tak v průběhu 3. týdne, ale ať se mu za 2 týdny ozvu jak to vypadá, to mi tehdy řekl že to nestíhá a že jak to bude tak zavolá, a opravdu se sám od sebe ozval, telefony teda většinou nebere, ale na sms nebo mail odpověděl do druhého dne tak že mi přímo volal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 uvidime jak to dopadne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 (upraveno) Vzal jsme si asi moc velke sousto na tuto zimu a bal jsme se ze nic nezvladnu , ale po vcerejsim veceru me to zas trochu navnadilo . Domluvene lakovani boku na leden ostatni material na vyhrvani sedacek , couvaci senzory , komplet calouneni ( latka ) na ceste , podsviceni uz taky delam a veci v interieru lakovane uz v podstate hotove Chybi uz jen objednat kola a snad vse stihnu poladit do dubna plus ma navic vcera dorazil original tempomat novy s kabelazi za krasnych 625 kacek takze to bude konecne jezdit bez me pomoci :D :D :D :D Upraveno Prosinec 12, 2015 uživatelem Dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 Móóóc hezký ty lakovaný plasty...kolik to koštovalo, bez těch torpéd pod stěrače? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Mam to ze známosti a protislužbou za nábytek do bytu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Cerna leskla je pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 hlavně to pořádně zavoskovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Mam to ze známosti a protislužbou za nábytek do bytu :D Tak to máš dobrý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 neni potreba zavoskovat je to do interieru krome toho torpeda . no dobry jak se to veme musim nakoupit matros a vyroba atd taky neco stoji vid ale porad me to neboli tolik nez kdyz bych to musel platit kes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Ale i tak za cenu matroše bych to bral. Hlavně u nás moc lakýrů neumí černej klavír. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 na klavíru nic není, lakoval jsem doma lišty a mřížky a be zproblému..a to nejsem žádný lakýrník ale obyčejná lama co má doma kompresor a pistol..a stříkal jsem to na půdě kde se solidně práší a na jednom místě dělal zástřik a taky se povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Nesmi se toho clovek bat :) ja si lakuji vsechno sam az na karoserii na to koule nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Jaký odstín vůbec na to používáte? Já to chtěl u nás namíchat a řekl mi že je tím myšlený čistý černý pigment. Je to pravda? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 já to mám klasickou černou lesklou, pokud bys dělal sprejem tak dát víc vrstev laku aby to vyniklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 (upraveno) nerikam ze bych si na to netroufnul ale urcite by to asi nebylo tak top . dnes dorazil balicek z ahifi no a hlavne dorazila latka od kamarada ze slovenska na precalouneni , sice to bude cesta na dlouhe trati nez se udela vse ale urcite to bude podle mych predstav konecne jsem se opravdu odhodlal udelat neco poradneho , uz chybi pouze couvaci senzory a vyhrivani sedacek ktere jsou na ceste a behem roku pak u´hudba kabely a tlumeni uz mam . no a muzeme zacit opravdu naplno makat . Upraveno Prosinec 16, 2015 uživatelem Dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlackRather Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Tak to je asi fakt ten pigment :) fotky a realita bude něco jiného. Myslel jsem normálně akryl do pistole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 No opřel si se do toho pořádně Látka vypadá moc pěkně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 no ted jeste jestly se do toho pustim sam nebo si to necham nekde udelat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Chces presit sedacky? To ja osobne na to koule nemam :D jinak zmeny budou pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Prosinec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 no presit si je necham spis tapece resim zkusim jeden a uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Prosinec 18, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2015 S latkou nemam zkusenosti vubec takze jsem zvedav na tve poznatky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.