Pan Vik Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 tak nevim spocital jsme co me to vyjde tak dve podlozky a 20 sroubu me vyjde na nejakejch 1500 to me prijde celke hodne . nevedel by teda neko o necem ? podlozky cerne 5x100 15 mm 2ks srouby m14 1,5 28mm 10 ks cerne m14 1,5 45mm 10 ks cerne navic bych potreboval vedet kde nejlevneji sezenu smerova svetla ( blnkry ke svetlum ) nove originalni . na co tam budeš dávat ty podložky?Na předek?Děkuji za info jsem to pročítal a nějak mi to nedává smysl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 ty podložky přinesly zlepšení oproti těm gumičkám o tam jsou origo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 jo to sem myslel čím jsi to přidělal,tak že mamut dík,a repro jsi nechal oval nebo jsi dal kulatý? Co přesně máš namysly Jestly tohle tak je to na mamuta a pak to bude skrz do toho plastu i s reprakem . Cena za sadu je 150 stim ze jsou vyvrtane dírky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Originál kulatý a hraje to lépe jako když vymenis předky . A ty lodlozky pod kola musím mít kvůli výšce . Nedostal bych tam kolo kvůli stelovaci matce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Originál kulatý a hraje to lépe jako když vymenis předky . A ty lodlozky pod kola musím mít kvůli výšce . Nedostal bych tam kolo kvůli stelovaci matce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 čalouníš pytel? :) no super tak na to jsem fakt zvědavej jaky to bude dobře jsi se do čalounění opřel. Mám tady velkou konkurenci koukam :D No není . Jak se to vezme zas taková sranda to není . . Hele je to v podstatě poslední věc kufr zůstane otevřený takhle a budu pomalu ladit vše časem se ukáže co a jak . Jinak co jsem chtěl mam ještě pár detailů prezout udělat poloosu . Možná lak to se ještě neví dohazet tapece a jeden bonbónek co mám pripravenej a a je to . Teď zrovna jsem na dilne zasitej a zkouším ocalounit bag a fakt omrd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Zkouším to no ocalounit zatim to nejde nejak extra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Jak vyndáme trn střed seat Jak vyndáme trn střed seat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Uprostřed to odvrtej pětkou nebo šestkou vrtákem, pak to jde ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Fakt super dik za info hnedka zkusim potrebujubto vyndat totizaspon ten stred seat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Jj, to esko je tam jen nalepený, takže jde tenkým šroubovákem odloupnou. Pokud chceš celý střed pryč, tak uprostřed opatrně odvrtat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Nakonec jsem udelal jen ten znak ocalounit a pořád se me to nelíbí . Když to bylo celé tak to vypadalo strašně tuctove 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak očalouni jen slepici ve znaku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 (upraveno) Tak cihej fotku dnes jsem to zkusil a nevím no Upraveno Březen 2, 2016 uživatelem Dzordzino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 No po pravdě přijde mi to divný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Možná kdyby ten bag byl ještě ocalouneny tou kůži jak na volantu tak dobrý ale když jsem to udělal celý vkuse tak to vypadalo děsně tuctove . Jo me taky hlavně to vypadá jako takové to tlačítko na dětských autckach odstrkavacich nechám takhle a nasetrim na nějaký pecka volant třeba z trojky nebo něco podobneho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 jdi cestou nejmenšího odporu, nalakuj ten znak do černého lesku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 No hele nechám takhle. A buď ocalounil bag stejně jak volant a nebo koupím lepší volant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Na volant z trojky se vyprdni ;) mas super volant a hlavne nově obšitý spiš jen něco vymyslet s tim pytlem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 No to by chtělo no zkusím se optat jak to bude drahý obšírně ten bag do te perforovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Za me teda ne :-/ nevypada to dobre, ale ty to predelas a bude to supr ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Já vím nevypadá ale zatím vůbec nevím co stim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Jestly ma někdo nápad k volantu konkrétně k bagu sem snim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Covece mene je nekdy vice, ale kdyz uz chces jo potahovat udelal bych krouzek kolem loga a logo dal leskly cerny podklad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Taky jsem přemýšlel uvidim no ale dík tohle se me nelíbí bude to doufám jen docasne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 moc pěkný to čalounění,ale ten volant bych taky předělal.nejjednodušší by bylo vytáhnout znak,dát tam ten novej znáček a je to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 No přemýšlím o tom ale potřebuju sehnat nějakej pěknej plochej znak co má 65 nebo 70 mm průměr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 ten volant působí divně teda :D ale třeba jde jen o zvyk, ale nemyslím si v tomhle případě ... a ty středové pokličky jetsli je tam dáš budou vypadat stejně ... za mě ani jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Uvidím fakt nevim Musím sehnat nějaký logo 65 mm nalepovaci a vyměníme to nebo necham posit bag stejne jako volant a to logo tam pakn ejake nalepim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pan Vik Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 prosím tě ty podložky jsou tedy na pruměr repraku165mm? jo to sem myslel čím jsi to přidělal,tak že mamut dík,a repro jsi nechal oval nebo jsi dal kulatý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.