Dzordzino Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 pokud stihnu sedacky ktere bych chtel do konce kvetna tak se zacnu jebat s tou zadni napavou a pokud i to se me povede scimz extra nepocitam tak to opravdu bude v podstate hotovy projekt . pak uz me bude schazet vzduch ale jen kvuli tomu ze si chci auto nechat na daily a poridit si novou hracku :D :D hele chce zato cca 1500 ale me se do toho nejak moc nechce tak nevim bojim se ze to bude uz moc prehnany a navic ten pruh mel byt rotiform a me trochu laka dat spis fuckair :D dokud tam ten vzduch neni jako provokace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Jako těžko říct, mělo to něco do sebe, ale pokud cejtíš, že to nebude ono taknto nedělej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 tvl, dobrý no, to chci vidět live ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 však ti tam ten brzdič skoro nevleze :D dobrý blázen :D kola luxusní a složeno na kurvu :palec: na polep bych se vysral, nech to čisté jak to máš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Ja si myslim necham to asi ciste a kacim na to . Vlesze se ale hodne dlouho jsem laboroval s hodne lidma jak to tam spravne dostat. Nicmene probehnou mini upravy a potrebuju sehnat kus zadni napravy a muzubse vrhnout na zadek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 ciste ked to nechas tak to bude asi najvhodnejsia volba :) naco zbytocne si robit robotu niekde kde to netreba ;)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Jirko napis Adolfikovi, ma doma krivou napravu s bubnama Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Potrebuju kotoucovku ?s nabojem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Duben 5, 2017 Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Naboj je stejnej a priprava na korouc je na ty naprave taky Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Pecka a das me kontakt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 5, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2017 Ladime geo ? trosku problemy asi pujde naraznik dolu cidla se nevidej . Prej to mam malicko nizko ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Duben 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Tak uz se to blizi jeste 10 dni a valime do rakouska k jezeru . ladime posledni veci cekani na listy z lakovny a sedacky od calounika me celkem ubiji abych vse stihl cekma na podlozky pod kola a dnes jedna z veci co jsem pred zahajenim sezony a worthem jako takovym chtel stihnout . neco me tam v te cerne chybi ale treba jeste neco domyslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzany Gogolak Odesláno Duben 30, 2017 Sdílet Odesláno Duben 30, 2017 Pecka! Sent from my iPhone using Tapatalk Nechal bych jí bez nálepek,je to můj názor. Vkus je tvůj! Jinak super! Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lifty Odesláno Květen 1, 2017 Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Pecka pane!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2017 Moc diky klici . Tady mate neco na kukacku zato ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Květen 4, 2017 Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Luxus, jen tak dál je to mazel :) :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2017 Dekuju pelne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2017 Po delsi odmlce probehl sraz worthersee kde jsme se byli podivat . Dale probehl skoda homa a nasledne night of wheels . Pristi vikend nas ceka 9 sraz v pobershau nemecko . A dalsi vikend tu mame neuveritelne skvely squarechill a hned pote akci v nemecku .letos se toho snazim projet hodne jelikoz asi budu koncit se srazama . Co se tyce uprav a fotek atd neco vam zas nahodim at se mate na co kouknout Nove veci vicemene nejsou . Jedine co tak tvorim pomalu zadni brzdy . Resim desky na predni jelikoz soucasne neskutecne prasi . Hrozne drnceni deklu motoru o motor a reakcni zperu takze v pondeli na hever . Klimakompresor bohuzel taky k.o. takze se ted moc nedari i tak se ale nevzdavam a pokusim se dat vse dokupi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 Ty janku proč končíš?? Jdeš do toho mergla? Octa je luxusní. Na squaru se snad potkáme [emoji846] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 destičky vem do TRW keramické, skoro nešpiní, já je budu brát do těchto brzd taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 Desticky se tezko shanej sehnal jsem ted keramiky ale 5 kulu to je strasne moc . Hele milosi . Asi to nebude jakoze koncim spis uz nebudu jezdit moc srazy . Premyslel jsem o tom vsem a kdyz prodam tak zaprve nrmam auto na jezdeni jelikoz fiesta do konce roku pak umre . Koupil jsem ted mlady fabii tak ta bude jeji a ja chci avoje a pak hracku . Kdyz to rozeberu nikdy se me nevrati to co jsem investoval . Chci aby to auto vypadalo pekne i jako daily a zaroven bylo funkcni takze pujdu asi do vzduchu presz zimu i kdyz jsem jak me vsichni znaji jako static magora protoze vzduch me uplne nebere ale chci hezky funkcni auto . No a zacnu od zimy shanet nejakou hracku . Samozdrejmne mercek by byl asi nejvic top ale treba se najde neco jineho ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 ty a vzduch? neee k tobě patří static... bez staticu bude tvoje auto jak tělo bez duše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 Pecka[emoji106] [emoji106] Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 11, 2017 Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 Co blbnes se shanenim hracky? Tohle mas jako hracku, sezen si nejaky pekac na daily a tohle si opecovavej a na vzduch ser, ten dava kazdy jantar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2017 chapu vas kluci alenpochop te me , 5 let je 5 let chci neco co me nadchne pro co budu mit zapaleni , tohle proste bude dibre vypadat i slouzit na air vozit decka donskoky a mercek kouknenjennza skunce ven z garaze . octavkanneni vsechno , nedam ji hold a neproddam alemchci zmenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 ty keramiky TRW budu mít za 1800 sadu do Brembo 18Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 12, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 Ja mam 17z posli odkaz kde to sezenu diky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 12, 2017 Sdílet Odesláno Červen 12, 2017 budu to mít přes kámoše, dělá v autodílech Prodapa v Pardubicích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Červen 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 Aha zajimalo by me jestli jsou stejny i do 17z klodne bych ned sadu vzal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Červen 13, 2017 Sdílet Odesláno Červen 13, 2017 co sem si tak zjišťoval, tak 18Z má jenom menší průměr pístků, jinak tvarově asi stejný, i když na ebay jsou zvlášť adaptery pro 18Z a 17Z mě to kámoš zjišťoval podle rozměrů destiček, který jsem dostal s brzdičema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.