Přejít na obsah

OII combi FL by proctik

Doporučené příspěvky

Ako novy clen by som vam chcel predstavit svojho mazla. Jedna sa o OII combi FL r.v. 2009, cierna metaliza. Co sa vybavy tyka: 10x airbag, multifunkcny volant, svetelny a dazdovy senzor, radio Columbus, folie na sklach, xenony, park. asistent vpredu aj vzadu. Posilovac riadenia a ABS a ine srandy su samozrejmost :D Mam to na 17" kolesach.

Co sa uprav tyka, nemam ziadne, akurat nafarbene brzdice :) Upravy do buducna? Urcite by neboli zle, ale som zastanca cistej linie, takze mozno casom len minimalne zasahy.

P.S.: Sorry za nedostatok fotiek.. V kratkej dobe dodam ;)

post-30834-0-76423500-1378841952_thumb.jpg

post-30834-0-62999300-1378842053_thumb.jpg

post-30834-0-64497800-1378842280_thumb.jpg

post-30834-0-60986300-1378923756_thumb.jpg

post-30834-0-98476300-1378923918_thumb.jpg

post-30834-0-98230600-1378924094_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj, vítej mezi nás :)

Máš ji moc pěknou (tedy až na ty třmeny :D), tak ji hlavně nemrv pseudo-RS nesmysly, jako 90% lidí dneska..

Ať slouží! :palec:

Nemam v plane ju nejak upravovat a prerabat na RS, mne sa paci taka, aka je teraz :) :palec:

Denis sa nezaprie s tymi pseudo rs nezmyslami :D ...ale ma v celku pravdu.

Auto krasne, vybava paradna a tie brzdice sa mi na zlto celkom pacia, neni to moc vidiet v tejto farbe :)

Motorizacia je aka, ci som to prehliadol?

Motorizacia 2.0 TDI 103kW takze spokojnost :P

Brzdice som zlte chcel, nevidi sa to moc casto a mne sa to tiez paci a na ciernej OC celkom vyniknu :)

kolik to má na chrochtáno? jinak pěkná

ma necelych 93 000km :) :P

Odkaz ke komentáři

10x airbag? ;)

jj 10x :) predni sloupky, stredni sloupky a zadni taky, ridic a spolujezdec plus sedacky ridic a spolujezdec :)

ja mam od doda uz skoro vsetko ;) a viem zrut casu to je riadny no vysledok za to stoji ;) sice som sa na voskovanie este nedostal ale uz si musim najst cas aj na to :wallbash:

inak si z CR alebo SK ked pises aj tak aj tak :blink:

Ja s dodom este len zacinam, ptz auto nemam dlho a nikdy som autu nevenoval tolko, co davam tomuto :) Dnes mam v plane este naniest dalsie 2 vrstvy vosku a pustit sa scasti do interieru a cakat az mi dorazi dalsi matros od doda :) Inak casu nemam ani ja nejak moc, ale mam volno, tak som sa rozhodol obetovat ho a venovat autu, ved si to zasluzi :wub:

Inak som slovak, ale zijem v Prahe uz nejaku dobu, tak preto pisem tak aj tak :lol:

Odkaz ke komentáři

jj 10x :) predni sloupky, stredni sloupky a zadni taky, ridic a spolujezdec plus sedacky ridic a spolujezdec :)

Inak som slovak, ale zijem v Prahe uz nejaku dobu, tak preto pisem tak aj tak

Ono jich je ale jen 6 ,-))) nemůžeš to brát podle nápisů na sloupku.. Protože boční na oknech je jen jeden :)

Jestli jsi z Prahy tak by jsi se měl ukázat na nějakém pražském sraze.. ;-)

Odkaz ke komentáři

Ono jich je ale jen 6 ,-))) nemůžeš to brát podle nápisů na sloupku.. Protože boční na oknech je jen jeden :)

Jestli jsi z Prahy tak by jsi se měl ukázat na nějakém pražském sraze.. ;-)

jo aha.. tak to je pro mne novinka :) tak jsem zasa o neco moudrejsi :lol: tak tedy jich mam 6 :P

jooo jinak mam v planu prijet na ten zitrejsi sraz u MC na Prumyslove :) stejne to mam kousek od domova :P tak snad se to povede a uvidime se tam. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...