Dupisek Odesláno Březen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2014 Tak jsem si dnes převzal auto od servismana s tím, že mám vyměněné rozvody a čidlo na klikovce, teda u těch rozvodů jen řemen a kladku což kdybych věděl tak bych se s ním domluvil, že chci celou sadu. Bohužel mi to podal jako že vymění komplet sadu, ale v krabici mi předal jen řemen a kladku.Nicméně výkon motoru jak se zdá z těch dvou dnešních jízd je plynulý, žádná ztráta výkonu a občasný škubnutí vlivem chvilkového procitnutí správného výkonu, takže se zdá, že celou dobu byl problém v tom čidle. Jen je škoda, že ten problém přetrvával 3/4 roku než to čidlo kleklo úplně, mohl jsem si ušetřit spousty peněz a nervů. No ale nebudu říkat hop, dokud jsem to pořádně neotestoval, ale předběžně to vypadá, že auto začalo konečně jezdit jak by mělo, nebo já osobně mám pocit, že se to konečně chová normálně. Tak jsem na to zvědavej, doufám, že už bude na dlouhou dobu pokoj....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Březen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Tak delší jízdu jsem minulý týden otestoval a žádnou ztrátu výkonu vlivem delší jízdy jsem taky nezaznamenal, takže se zdá, že je to už OK. Takže teď už jen doufám, že bude dlouhou dobu pokoj....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 Takže jsi si mohl tyto všechny trable ušetřit tím, kdyby se už dříve vyměnilo to čidlo na klikovce? Tak to je drsný... :O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Takže jsi si mohl tyto všechny trable ušetřit tím, kdyby se už dříve vyměnilo to čidlo na klikovce? Tak to je drsný... :o Přesně tak :-( Popravdě řečeno jsem s tím počítal, že to bude takováhle nějaká blbost, ale práce to dalo...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gawlito Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Teda to je drsny,mam taky chvilu tuhle octu,tak to tady procitam co by me mohlo potkat a teda tohle bych nikomu nepral,musel sis projit peklem za tyhle nervy by ti to auto melo tedka slapat aspon deset let bez poruchy.Tak doufam ze to budes mit konecne v cajku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dupisek Odesláno Květen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Teda to je drsny,mam taky chvilu tuhle octu,tak to tady procitam co by me mohlo potkat a teda tohle bych nikomu nepral,musel sis projit peklem za tyhle nervy by ti to auto melo tedka slapat aspon deset let bez poruchy.Tak doufam ze to budes mit konecne v cajku No, to já doufám taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.