wave Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Čaute. Moja o1 combi 81kW TDi pri jemnejšom brzdení zhruba z 80 na 60 km/h dosť trasie volantom. Niekde som čítal, že sú to pokrivené kotúče. Môže to byť tým? Rada tam bola iba počkať pokým sa neopotrebujú a dať pozor pri montáži nových... Je to naozaj tak? Pretože tie kotúče sú ešte dosť hrubé - teda vyzerajú skoro nevyšúchané =/ (kúpil som ju pred 5 mesiacmi a už to robilo... Inak mám tam 17ky spideri, ale robilo to aj na zimných.. Aj na druhej octavke to robilo, tam to nejak opravili v servise, ale to bolo tak dávno, že neviem čo to bolo ani neviem v ktorom servise to robili... Nemáte s tým dakto skúsenosť? Dík.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 nejspíš zvlněné kotouče, vyměnit nebo jestli máš známého nechat na soustruhu přebrousit do rovna, ale myslím, že to moc nepomůže a zvlní se znova...já měnil kotouče nedávno a už mi taky trošku cuká volant,...takže lepší zainvestovat do nějakých lepších než origa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 12, 2013 Sdílet Odesláno Září 12, 2013 Mně se zvlnily i Brembo Max, ale bylo to tím, že jedna destička špatně dosedala... ale řekl bych, že se mi sami od sebe pomalu rovnaj Určitě si je koupím i na zadek s Textar destičkama osvedčená kombinace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.