Hans26 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Tak u Globusu bych nikdy nenatankoval naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Nevim jak u tebe ale tady v Brne ma globus pumpa nalepku kvality a jezdi tam dost lidi znamych a pohoda tak nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 zrovna tak jako tchyne x let tankovala na onu a nikdy nebyl problem... Jde o to aby ta benzinka mela vytoc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Ma nekdo zkusenosti s aditivy do nafty ? Opravdu to pomaha nebo nepoznam zmenu dik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Pokud máš všechno v pořádku a tankuješ kvalitní naftu, tak rozdíl poznat snad ani nejde. Já osobně teda aditivum dávám, VIF pro dobrý pocit. :) Jinak v každé naftě aditivum už je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Ok tak ja to VIF zkusim a uvidim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 21, 2014 Sdílet Odesláno Únor 21, 2014 Já dávám VIF v létě i zimě a podle dojmů z jízdy bych řekl, že na moje dálkové ježdění ty aditiva stáhnou tak 0,2l spotřeby :)Měly by čistit palivovou soustavu atd.. Nevím co je na tom pravda, ale věřim tomu.Ale co si budem povídat :D hlavně to dávám pro lepší pocit stejně jak píše Petan výše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Pro lepší pocit tak OK :-) aspon vim co koupit , kazdopadne dik :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Né nadarmo se jmenuješ Franta Liška ! Liška v srdci Oktávky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Je videt, ze nevis o cem pises - srdce oktavky je Turbo. - pokud ho mas , v tvem pripade 1,6 55 kw to je momentalne vyfuk :D Jinak k tomu obrazku : mit te po ruce tak te prejedu 205tkou gumou po hlave ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tak po dlouhé pauze jsem konecne zpatky , sehnal jsem nove stribrne zrcatko takze uz tam hezky sedi :-) Jinak zitra jedu za kamosem bude mi cistit turbo a jestli to nepomuze tak zajedu v Brne k panu Humlovi a bude podlozeni :-) - Uz nicim jinym to byt nemuze N75 byl zkousen druhy a hadicky jsou vsechny novy , vaha vzduchu je nova takze to je Turbo :-/ O vyplate dam KONECNE nastrikat ten naraznik at to vypada jak ma a pak se bude pokracovat v planech. Zatmavit okna Vytepovat sedacky - sourozenci se umi postarat o zasrani :D Natrit tazny zarizeni - uz je to rezave jak trubky po Nemcach Koupit RS kridelko combi a nalakovat - original prodava kamos ze sve :-) Sehnat tapecirunk dveri - to bude neco uz to vidim :-D Chiptuning - Uvidime docela se toho bojim :-/ RS koncovka výfuku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Má nekdo zkusenosti s vycistenim turbo a jestli to pomohlo , co podlozeni turba ? Má nekdo obrazek jak to zhruba vypada ??? Moc by me to pomohlo :-) A co pak pan.Huml z Brna ten vypodlozuje turba - taky by me zajimaly rady a zkusenosti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Uz to chtelo trosku te pece :-) Dalo to kus prace ale vysledek se mi libi a je to na chvilku hezky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Nas mini Brno srazek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Jsem rad že kluci z brna taky valí O1 nemam to k vam zrovna daleko tak se snad někdy doplazím.. !) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 On je samozrejme velky octavia sraz v holaskach kazdou druhou stredu v mesici myslim , tam je toho vic,, ale tohle byl jen srazek nas kamosu co jsme porad v kontaktu na FB a tak no :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 A ty jsi odkud Mirajzz? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Hrušovany nad Jevišovkou/znojmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Tak to musime uskutecnit nejakej srazik mensi,, jenomze :D sladit nas 3 co jsme na fotce byl problem tak jak by to dopadlo ted to nevim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Až namontuju podvozek (v sobotu) nemam jedinej problem.. :) nebo esli by se chtel nekdo oripojit a prilozit ruce k dilu.. uvitam kazdou ruku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2014 Proběhlo trochu toho cisteni :-) hned je to o trochu hezci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Tak jsem po dlouhe dobe konecne strikl tu tycku co drzi kapotu do stribrne :-) Je to blbustka ale udelalo mi to radost :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Dnesnim dnem moje okta oslavuje 1rok u me doma Ujelo se 21tisic kilometru a co se vse zmenilo ? :-) Upravy Natreni trmenu na cerveno RS radicka RS pedaly Alu Spider RS 16 Nalakovani spodni casti palubni desky na cerno a stribrno Prestavba na facelift Potahy operky hlavy Skoda RS bocni blinkry kourove Autoradio Pioneer Opravy Vymena hydrostelu Novy vsechny filry Vycistene Turbo Nove zadni plynove vzpery Nova olejova vana Vymena vsech podtlakovych hadicek 1x Defekt ... Za cele ty kilometry jsem nezustal nikde stat a vzdy dojel domu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 :D :D A jéé ty jsi zjistil, že se tu dá psát i barevně co? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 No to vis :-) ta cerna se okouka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Taky pěkný změny za rok A ta tyčka ve stříbrný je dobrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Jojo ta tycka uz me stvala v tom zakladnim vzhledu tak jsem ji liznul na stribrno. :-) Jinak videl jsem oktu se zatmavenyma sklama a jako doplnek mela na dverich cerny karbon nebo folii nejakou, takze to vypadalo jako jeden celek mozna se do toho taky dam. Ted o vyplate me ceka - Lak masky a narazniku , vymena oleje a prijde tam Castrol :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 K ročnímu výročí u mě a bez závad si zasloží něco o trochu lepšího :-) Lak bude do týdne tak pak dám vědět jak to vypadá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal92 Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Ahoj, pěkná přestavba. Docela mě zaujala ta spodní palubka, jak dlouho to tam máš? A nic se neloupe vše drží? Plánuješ ještě stříknout tapec dvěří a další plasty? K těm hydroštelům, kolik tě stála oprava? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Ahoj, pěkná přestavba. Docela mě zaujala ta spodní palubka, jak dlouho to tam máš? A nic se neloupe vše drží? Plánuješ ještě stříknout tapec dvěří a další plasty? K těm hydroštelům, kolik tě stála oprava? :) No mám to tam uz od ledna a vse drzi dobre a teprve ted se mi lehce zacala olupovat prihradka u spolujezdce urcite je spatne odmaste pac kolikrat clovek do ni leze s mastnyma rukama od cehokoliv vsak to urcite znas :D :D ,, Jinak kdyz vidim to lehky olupovani tak mam z dalsiho strikani docela strach aby to nedopadlo fatalne :-) A ty hydrostely to mi opravoval kamos tady u Brna v servisu a zaroven delal i vymenu oleje a serizeni svetel + palivovy filtr a chtel po me 2000 takze nevim kolik co stalo :D Ma ruzny slevy na dily atd, no klasickej servisak co dela Skodovky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.