Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

Já dávám VIF v létě i zimě a podle dojmů z jízdy bych řekl, že na moje dálkové ježdění ty aditiva stáhnou tak 0,2l spotřeby :)
Měly by čistit palivovou soustavu atd.. Nevím co je na tom pravda, ale věřim tomu.
Ale co si budem povídat :D hlavně to dávám pro lepší pocit stejně jak píše Petan výše :D

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak po dlouhé pauze jsem konecne zpatky , sehnal jsem nove stribrne zrcatko takze uz tam hezky sedi :-)

Jinak zitra jedu za kamosem bude mi cistit turbo a jestli to nepomuze tak zajedu v Brne k panu Humlovi a bude podlozeni :-) - Uz nicim jinym to byt nemuze N75 byl zkousen druhy a hadicky jsou vsechny novy , vaha vzduchu je nova takze to je Turbo :-/

O vyplate dam KONECNE nastrikat ten naraznik at to vypada jak ma a pak se bude pokracovat v planech.

post-28362-0-01296300-1396361508_thumb.jpgpost-28362-0-10083400-1396361528_thumb.jpgpost-28362-0-04570600-1396361548_thumb.jpgpost-28362-0-03047700-1396361568_thumb.jpg

Zatmavit okna

Vytepovat sedacky - sourozenci se umi postarat o zasrani :D

Natrit tazny zarizeni - uz je to rezave jak trubky po Nemcach

Koupit RS kridelko combi a nalakovat - original prodava kamos ze sve :-)

Sehnat tapecirunk dveri - to bude neco uz to vidim :-D

Chiptuning - Uvidime docela se toho bojim :-/

RS koncovka výfuku.

Odkaz ke komentáři

Dnesnim dnem moje okta oslavuje 1rok u me doma :palec: Ujelo se 21tisic kilometru a co se vse zmenilo ? :-)

Upravy

Natreni trmenu na cerveno

RS radicka

RS pedaly

Alu Spider RS 16

Nalakovani spodni casti palubni desky na cerno a stribrno

Prestavba na facelift

Potahy operky hlavy Skoda

RS bocni blinkry kourove

Autoradio Pioneer

Opravy

Vymena hydrostelu

Novy vsechny filry

Vycistene Turbo

Nove zadni plynove vzpery

Nova olejova vana

Vymena vsech podtlakovych hadicek

1x Defekt :lol:...

Za cele ty kilometry jsem nezustal nikde stat a vzdy dojel domu :-)

Odkaz ke komentáři

Jojo ta tycka uz me stvala v tom zakladnim vzhledu tak jsem ji liznul na stribrno. :-)

Jinak videl jsem oktu se zatmavenyma sklama a jako doplnek mela na dverich cerny karbon nebo folii nejakou, takze to vypadalo jako jeden celek mozna se do toho taky dam.

Ted o vyplate me ceka - Lak masky a narazniku , vymena oleje a prijde tam Castrol :-)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, pěkná přestavba. Docela mě zaujala ta spodní palubka, jak dlouho to tam máš? A nic se neloupe vše drží? Plánuješ ještě stříknout tapec dvěří a další plasty?

K těm hydroštelům, kolik tě stála oprava? :)

No mám to tam uz od ledna a vse drzi dobre a teprve ted se mi lehce zacala olupovat prihradka u spolujezdce urcite je spatne odmaste pac kolikrat clovek do ni leze s mastnyma rukama od cehokoliv vsak to urcite znas :D :D ,, Jinak kdyz vidim to lehky olupovani tak mam z dalsiho strikani docela strach aby to nedopadlo fatalne :-) A ty hydrostely to mi opravoval kamos tady u Brna v servisu a zaroven delal i vymenu oleje a serizeni svetel + palivovy filtr a chtel po me 2000 takze nevim kolik co stalo :D Ma ruzny slevy na dily atd, no klasickej servisak co dela Skodovky :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...