Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/08/17/y2ytu3yb.jpg[/img]

uty4avem.jpg

evupupy7.jpg

Tak dneska probehla po 2 mesicich ocista pac zitra se odtahuje na tu generalku :-) Pavucin na strese bylo pozehnane , ten pavouk si z ni udelal prolizacku normalne :-D Nastesti mi malej bracha byl k ruce a udelal si u me male bezvyznamne plus :-D :-D :-D Jako odmenu dostal zmrzlinu Misa tak byl spokojenej do te doby nez chtel dalsi :-D Uz jsem naplanoval po oprave projizdku do Moravske

Trebove za kamosem...

8y7u4y2e.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem ted odvezl oktu do servisu a jsem zvedav co mi zavolaji, kazdopadne Zamberk jedu ale radsi bych jel s ni nez jet jako zavoznik s kamosem :-) Doufam ze vse pujde dobre a nebude to stat vetsi balik nez pocitam :-/

Vcera jsem ji prelestil aby se mechanik nemusel divat na ten bordel ktery na ni byl po dvou mesicich :-) Jsem nanesl lestenku a pak tomu dal trochu pece.

equzaqa5.jpg

azu3y7us.jpg

tusa4eme.jpg

Po lesteni :-)

7epysede.jpg

2e2y4aga.jpg

epepybu7.jpg

Odkaz ke komentáři

Zadne informace o aute ze strany servisaka nemam az me to desi :-/ Jestli mi zitra zavola, ze je jeste neco jinyho v prdeli tak me asi mrd.e . Zitra mu volam jaka je situace at muzu klidne spat to jezdeni MHD do prace me uz nebavi - kdyz jezdim autem muzu spat o 40min dele a jsem doma o vikendu o 2h a 15driv pac k nam to jezdi na pi.u :-D

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dozvedel pres brachy, ze mu psal mechanik,,, Hlavu motoru prej odeslal na prebrouseni a budou se davat novy voditka ventilu a novy vsechny ventily + asi novy pist a vstriky :-/ Cena 10-15tisic - jeste ze to je znamej u kteryho vim ,ze to bude poctivy.. Prej auto do patku na Zamberk nebude tak uvidime mu zavolam zitra jeste..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...