Přejít na obsah

Moje stříbrná 81kw holka/RS paket

Doporučené příspěvky

No za me bouchnuta urcite nebyla a za predchoziho majitele nevim - akorat vim, ze do 2009 byla servisovana ve Francouzske Skodovce a majitel byl tak seriozni ze mi poslal plast co je nad pedalama pac chybel a druhy klicek od ni + navod k obsluze ve F. jazyce :D Jak rikas je to jiny level ted :) Dneska si jdu pro ty mrizky tak pak nahodim aktualni foto s druhou oktulou co byla pro me u nas na vesnici inspiraci :)

Odkaz ke komentáři

Tak vcera jsem doladil ten naraznik jak mi tu poradil Košín a je to OK - dík :) Jinak se mi podarilo uz ho zespodu odrit , ne moc ale nasralo me to :( 22e065b783ddaa971d0e6cb18df41d1e.jpga94770e2f951538c4ba3f9cd3430f360.jpg Fotky z dopasovaneho narazniku nemam a ted u me zavlada velky otaznik co s bocnima listama sundat a nebo do cernyho lesku fakt nevim zkuste poradit :)

Odkaz ke komentáři

Jéňo tak to jsem rad ze se ti libi :) No povedlo se mi to tak ze jsem sjizdel od parkoviste cumakem dolu a ten najezd byl z dlazebnich kostek a uz to bylo no strejchlo to :/ A ty listy jsem tez chtel cerny lesk tak pak asi koupim face listy a necham je striknout. Jinak skoda ze si tu svoji jeste sezonu nejak nepodrzel :/ videl jsem ji jednou v Zamberku a byla to radost se na ni kouknout :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...