Fanny47 Odesláno Červenec 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 Furt jsem se nedozvedel co pouzivate :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Pokud te to opravdu tak zajima ze ti to neda spat tak az budu na PC tak ti poslu odkazy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommek Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Fotky s klukama jsou mrtě good , ke kosmetice - dříve když bylo fákt hluboko do kapsy jsem též používal přípravky od tempa , nebo motip...a taky jsem žil :D Takže každej podle svého a hlavně jsou i důležitější věci než mít zavoskováno, kor na autě co má např. 15 let starej lak .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červenec 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 Tak ja si myslim , ze na 15let stary auto mam jeste dost dobrej lak a hlavne bez jedinyho naznaku koroze :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Červenec 3, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2015 pěkně naleštěno na te posledni fotce to skoro vypada jako bys měl jiny odstin narazniku než zbytku auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červenec 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Noo ma trosicku jiny odstin ale v realu to nepoznas skoro :) Co jsem koukal tak neni stribrna metla 9102 jen tak neco - predface a facelift to je neco uplne jinyho ,, koukam tady v dedine na 9102 face a je fakt do stribrna a ta moje je takova tmavsi proste to poznam , ze to neni ten odstin ,, tak si myslim ze borec co mi to lakoval vzal 9102 a hotovo ,, tim padem si myslim ze to dat nekomu na face tak nepoznam rozdil laku :) Ale co uz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Odstin je stejny, jen ten lak vekem proste trochu zajde, kdyby se to auto nechalo profi rozlestit tak by to nebylo znat skpro vubec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Mozny to asi je ,,, jen me to vrtalo hlavou ze by byli dve 9102 stribrny :) Jinak par fotek kdyz jsem se nudil v tech teplech :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 taky myslim ze face a predface ma trosku jiny odstin, protoze tatik ma predface 2000 a je trošku tmavsi jak facelift, ja mam rok 99 a v TP 9102 seda pastelova metalíza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 S tvrzením auto bez koroze si dávejte bacha :) 99% octavií ji má, jen o ní nevíte, vlastně ani nemůžete, protože není vidět. Můžete tvrdit jak je auto jako nový, ale na začátcích a koncích prahů je zcela určitě, pod ochrannou vrstvou, která vypadá krásně neporušená - jako nová, bez nejmenšího náznaku něčeho, co by tam nemělo být, dokonce ta ochranná vrstva i dobře drží a není nijak nafouknutá... ale stačí silně zabrat a strhnout ten plastizol, a co najdete? Korozi - možná už tam bude aj nějaká ta dírka. Léty ověřeno, velká spousta lidí se divila :) Zatím na každé octavii, golfu, seatu apod. co mají známí to tak bylo. A některý byly fakt vůně auta. Promiň že ti zasírám vlákno, klidně to smaž :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Proti felicii je to ale zlaté ve stáří 10 let a více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Pech Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 To každopádně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Hele tezko rict mozna to tak je :) Ale je to z Francie takze podvozek je TOP proti nasim nebo rakouskym a nemeckym sousedum :) Vlastne oktavku jsem vubec nemel mit ale BMW E36 combi 325 TDS sesti valec ,,, :D Ale nakonec skrz praskani hlav co u toho jsou jsem se rozhodl pro oktavku a jsem za to rad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Mám AHF a budu resit turbo ,, mam nabidku z ASV bude s tim nejaky problem ? vim ze mam min lopatek na tom starym oproti ASV co ma 11 diky za rady :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Srpen 8, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2015 Výměna kus za kus, podle mě při jízdě nepoznáš rozdíl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Tak vcera a dneska probehlo cisteni zatuhlych steracu - Kdo to delal tak vi co je to za strasnou drbacku :P Na plnou rychlost jim to trvalo asi 7 sekund cesta nahoru a dolu :D ,, Vse jsem rozebral a promazal ted to chodi skoro samo ... Bohuzel fotky nemam pac jsem byl tak nasranej , ze se mi to nechtelo fotit :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Srpen 19, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2015 Stěrače jsem čistil minulý měsíc. Taky jsem se docela navztekal, když jsem se snažil ten mechanismus rozdělat :D Jak tuhly postupně, nejdřív mi to nepřišlo a úplně jsem zapoměl jak rychle dokážou stírat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Taky mám zatuhlé stěrače za sebou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Jo je to opravdu krasna prace :D fakt vsem doporucuji - ale zase na druhou stranu jedou jak za mlada .... Jinak maly trenink na Zamberk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 chtělo by to ještě zádní nárazník, jak tak na to koukám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Jojo chtelo nooo , ale bude se mi tam spatne davat skrz tovarni tazny ktere je ted sundane a ono prave presne kopiruje ten spodni cerny dil takze u face narazniku ktery je nizsi by se muselo asi rezat nebo nevim jak to udelat .... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Jak vidim jakym zpusobem vsichni lesti a cisti tak vyhraju cenu za nejspinavejsi oktavku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Taky musim oplachnout, natahnou vrstvu vosku :-) pak uz jsn prejedu detailerem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Je to foceny o vikendu kdy bylo teplo a umyvat to v tom horku kdy ti ty kapky schnou pod rukama a pak je auto krasne sama zaschla kapka je vazne bomba ,, Trosku jsem si s tim vyhral - ikdyz dneska mi to oprselo tak jsem zvedavej kolikrat to do Zamberku jeste umyju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Mně musí nejdřív vytvrdnout "opravené" blatníky, abych mohl leštit, takže tak ve čtvrtek/pátek :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 já to vemu v pátek před cestou asi na wapku jenom, v žamberku to pak vemu z kýble ať to trochu vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Mám dovolenou do 6 zari tak si po troskach doma hraju :D :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 Franto pristavim ti moji spindiru a muzes mi ji nalestit co ty na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 26, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 ty vole Franto :D na fcb čteš moje trable s lízátkem a ani nepřijedeš na pomoc :D dneska ve 4 ať si u mě a budeš makat ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2015 Hanzl - Klidně ji dovez ja si pohraju :) Stejne se doma nudim :D košin - Odkud ze to ses ??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.