Guest bugatka Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Prosím o radu... Chtěl bych si koupit O II v RS. Ovšem známej mi říkal ať 2.0 TDI nekupuju, že prý hodně odchází vstřiky, že stačí jedno špatný natankování. Že si mám radši koupit klasickou 1.9TDi a nechat nachipovat. Tak Vás žádám o radu co je na tom pravdy popřípadě jak by jste situaci řešili. Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tohle tak neplatí co se tyka vstriku je na to udělána svoláváci akce takze i auto bez servisky dostane nove odolnejsi vstriky do dieselu jdi pokud najedes vice km za rok cca 30tis pokud ne dobra volba je 2.0tfsi vyborny zatah od 1500 otacek az 6tis ale vykoupeny vetsi spotrebou (holt porekadlo o konich ktere mas a musis je nakrmit to proste plati) spatna volba neni ani 2.0tsi ale celkove toe choulostivejsi motor na rozvody a i výdrž zase je tam mensi spotreba benzinu .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bugatka Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tohle tak neplatí co se tyka vstriku je na to udělána svoláváci akce takze i auto bez servisky dostane nove odolnejsi vstriky do dieselu jdi pokud najedes vice km za rok cca 30tis pokud ne dobra volba je 2.0tfsi vyborny zatah od 1500 otacek az 6tis ale vykoupeny vetsi spotrebou (holt porekadlo o konich ktere mas a musis je nakrmit to proste plati) spatna volba neni ani 2.0tsi ale celkove toe choulostivejsi motor na rozvody a i výdrž zase je tam mensi spotreba benzinu .... No nejradši bych právě 2.0. TDI 125 Kw. Jen se bojím těch vstřiků protože chci koupit rok +- 2007-2008 tak abych to nepřivez a za měsíc nemusel třeba měnit vstřiky za x tisíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Přečetl jsi co jsem psal ? Na vstrik se vztahuje svolavaci akce takže i když nemá auto pravidelný servis tak ti je vymění a zadarmo A určíte kup rok výroby 08 vis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest bugatka Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Přečetl jsi co jsem psal ? Na vstrik se vztahuje svolavaci akce takže i když nemá auto pravidelný servis tak ti je vymění a zadarmo A určíte kup rok výroby 08 vis Aha, moc tomu nerozumím:) Můžu ještě vědět, kde se to mění popřípadě, jak to funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 (upraveno) chipman >> akorát musí dávat bacha na to aby nekoupil auto u kterého si už někdo ty vstřiky vyměnil třeba za stejné, protože pak se na tu svolávačku nechytá. Zkoušel to Honzajs39, sice ne u RSy, ale u 2,0Tdi a neprošlo to z důvodu, že už byly měněné. Upraveno Září 23, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Jj tak toe jasný ale přeci není problém si zjistit servisní historii vozu . . . Vstriky pokud nebyli meneny vymezení jakýkoliv servis škoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Chlapi ta svolavacka Plati pro jaka auta? Vsechny diesli nebo jen ty RS. Docela by me to zajimalo, hlavne jaky je postup ve skodovce? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Máš smůlu jen pro vstřikovací systém PPD což se dávalo jen na rs už se to tu resilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 aha tak pardon ale i tak diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
igor27 Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 tie vstreky mozem potvrdit, tento tyzden mi ich vsetky 4 vymenili v servise SKODA, auto nemam servisovane u nich a aj tak nebol problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.