Mr. Bean Odesláno Říjen 19, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2014 Úplně na všechno si z Žamberku nevzpomínám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Listopad 19, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2014 hoši jak to řešíte, uklid v interieru, když už tam máte porboye...můžu s ním zase zvesela a znova otírach prach v interieru B) jde mi o to, že když sem uklízela auto (hlavně prach), tak sem interiér ošetřovala vlkým hadrem a pak sprejem, ted nevím, zda teda místo vlhkýho hadru mám vzít porboye nebo vlastně co 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr. Bean Odesláno Listopad 23, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2014 Jak chceš, můžeš dávat furt dokola naturálka, nebo to jen otřít vlhkým hadrem, nebo jen přelíznout BOB detailerem... Záleží co se ti bude dělat nejlíp a z čeho budeš mít největší radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Listopad 27, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2014 BOBa nemám :D :D, takže bude var 1 anebo 2, dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 23, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2016 No dnes jsem trochu čistil s Poorboysem Natural Look a zdá se mi ´, že tam vidím na té palubovce fleky ... a že je to jakési lepkavé někde, měl někdo podobné poznatky? Před samotnou aplikací jsem všechno ještě poutíral mikrovláknem od prachu. .....a pak. jedním mikrovláknem jsem nanášel a roztíral , druhým suchým jsem to pak celé přeleštil . Dají s tím dělat i kožené tapecy u RS ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vokial Odesláno Říjen 23, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2016 Asi bych to vzal prvně nějakým APC (já třeba VP Citrus Pre Wash ředěný s vodou 1:10) a až pak to vzít Naturalem. Na tu koženou část tapeců to nedávej. Použij něco určené na kůži. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.