cubecnik Odesláno Září 23, 2013 Sdílet Odesláno Září 23, 2013 Tento sušící ručník patří mezi nejlepší ručníkyna sušení po mytí, co lze vůbec použít. Vyniká naprosto maximalistickým provedením a max. hustotou, délkou a gramáží vláken. Údaj 880g/m² nemá konkurenci. Je schopný vsáknout až 4L vody. Jeho rozměry 90x60 nemůžou být ideálnější. Ve srovnání s Dodo Juice Supernatural ručníkem vypadá dodo jako chudý příbuzný a základní mikrovlákno na okna. Doporučujeme prát pouze v přípravku pro praní mikrovláken nebo neprat vůbec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Já bych si tady dovolil trochu (možná překvapivě) polemizovat o kvalitě tohoto ručníku. Poslední dobou se z hodně stran ozývají negativa směřována ke kvalitě a gramáži. Než ručník budete objednávat tak radši prodejci zavolejte, zda má starou dobrou kvalitu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pásovec Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Dobrá připomínka Michi! Co jsem zaslech, tak se snad konečně navrací původní kvalita zpátky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Něco takového jsem taky slyšel. Prej to bylo, protože změnili normy. Ale už to vrací zpátky. Já mám ručník tak půl roku a mohu si stěžovat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 ja ho mam cca mesiac a pol a nestazujem sa a ani som nepostrehol zeby nejak nebral vodu z laku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 já si teď pořídil http://www.detailingshop.cz/suseni/642-microfiber-madness-dry-me-crazy-susici-rucnik.html Dry Me Crazy - sušící ručník s gramáží 1220gr/m2, což je největší hodnota na trhu vůbec. Sušící ručník má rozměr 65x42 cm a má bílý lem. a musím napsat, že hodně dobrej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Já jsem asi od mamutu čekal moc nějak mě zklamal naopak třeba orange plush mě mile překvapil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.