lumi Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 (upraveno) Tento superpřírodní PH neutrální šampon od Dodo Juice je vlajková loď mezi dodo šampony. Obsahuje nejvíc složek pro podporu mytí mezi šampony od Dodo Juice. Jsou to speciální přísady pro snadné oplachování, antistatické přísady pro sušení a složky proti tvoření vodního kamene po umytí a zaschnutí. Je superkoncetrovaný, ředí se 1:1500. Dále je zbaven všech nadbytečných přísad, jako jsou barviva a vůně. Máte pocit, že nemejete ani šamponem, jak je přírodní, je to skvělé. Dávkuje se praktickou pumpičkou, jedno stisktnutí se rovná 3L vody. K dostaniu v 250ml a 500ml baleni. Podla mna je to TOP sampon na auto, ktory som doteraz vyskusal v kombinacii s rukavicou supernatural yetti je to spicka starostlivosti o lak vasho auta ci uz bez alebo po navoskovani. Pre posudenie prikladam fotku svojej okty ako vypada lak po umyti tymto samponom, podotykam ze auto NIEje navoskovane ! Upraveno Září 26, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Září 26, 2013 Sdílet Odesláno Září 26, 2013 Joo prostě supernatural je dobrý všemi směry. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Taky jsem s nim dělal a je jasné, že když je to řada SN od DODO, tak to nebude žádná srajda. Míň pění, což ovšem není na škodu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Michi a aky pouzivas teraz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Dovolím hodit odpověd za Michiho, oba teď jedeme v Raceglaze wash & wax a lepší šampon jsem zatím nepotkal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Přesně :lool: A připravuji se na test Zaino ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Už ho máš??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Ještě né, ale příští týden razím snad do UK, čeká tam na mě balík od Zaina :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Hmmm :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tak na to Zaino jsem taky zvědav, kdybych kupoval odznova šel bych do Zaina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pásovec Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Tak na to Zaino jsem taky zvědav, kdybych kupoval odznova šel bych do Zaina zaino se dá objednat i v detailingshopu :-) ale kombo dodo/race podle mě nepřekoná :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
piskot Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 děkuji za nabídku, ale nakupuji jinde :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Děláš chybu, DS je partnerem OC so support U ´re local ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.