Strepsils Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 Dobrý den a ahoj, Nemáte stím někdo zkušenost? "hodnota plnícího tlaku pod hranicí regulace" Na diagnostice mi to ukazuje tuto chybu. Děkuji mockrát.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Září 29, 2013 Sdílet Odesláno Září 29, 2013 Regulace na turbu, turbo, hadice, EGR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Září 30, 2013 Sdílet Odesláno Září 30, 2013 upalena regulace, turbo na vymenu. Jednoduchej postup, zanasene vstriky, neefektivni horeni, casta regenerace co cca 100km se prehriva turbo na 800st a pak se zohnou hrany lopatek regulace a je problem. Pokud mas vstriky po vymene tak to bude turbem, pokud ne tak je moznost jeste neco vyzkouset a mozna to pomuze.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strepsils Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 upalena regulace, turbo na vymenu. Jednoduchej postup, zanasene vstriky, neefektivni horeni, casta regenerace co cca 100km se prehriva turbo na 800st a pak se zohnou hrany lopatek regulace a je problem. Pokud mas vstriky po vymene tak to bude turbem, pokud ne tak je moznost jeste neco vyzkouset a mozna to pomuze.. Děkuji za reakci.. Vstřiky jsou měněné. Myslíte,že by pomohlo vyndat turbo a nechat ho vyčistit ultrazkuvem ? Ty lopatky? Nebo koupit nové turbo? A je možné,že kvůli zanesenému turbu stoupla spotřeba cca o 2L/100 km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Děkuji za reakci.. Vstřiky jsou měněné. Myslíte,že by pomohlo vyndat turbo a nechat ho vyčistit ultrazkuvem ? Ty lopatky? Nebo koupit nové turbo? A je možné,že kvůli zanesenému turbu stoupla spotřeba cca o 2L/100 km? Ajaj, zase dalsi zmasakrovane RS :-( bez poradne diag tezko rict. Tim nemyslim, nacteni pameti zavad nebo nahled nekoho co na tom vubec nic neuvidi ( nevi na co ani koukat), vcetne autorizaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strepsils Odesláno Říjen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Ajaj, zase dalsi zmasakrovane RS :-( bez poradne diag tezko rict. Tim nemyslim, nacteni pameti zavad nebo nahled nekoho co na tom vubec nic neuvidi ( nevi na co ani koukat), vcetne autorizaku. Zatím jsou měněné jen ty vstřiky ve škodovce.. Servisní akce.. Nic jiného sem stím nedělal.. Nebýt to 500km,tak se domluvím s Vámi co a jak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Nevím jestli ti to pomůže tak podobnou věc jsem měl na OI při 130t Km, tam jsem musel nechat vyčistit turbo. U současný OII mi to začalo dělat už po 2 letech a tam to stačilo píchnout na diagnostiku a turbo "rozhejbat" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Říjen 3, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2013 Fapove turba se nezadiraji jen tak. Navic zadrene turbo preplnuje a ne spatnej nabeh.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.