_Tomas_ Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 a jakou byste doporučili wapku? když už tady sosám info co koupit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 tak to zalezi jak casto ju budes pouzivat a hlavne aku mas predstavu o cene ;) ja mam Karcher K5610 a max spokojnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 právě čekám na nějaký návrhy, čekám od toho, že to bude mejt i zámkovku a na baráku máme silikonový omítky, takže abych s tím mohl i barák šplouchnout ;) no a rád bych aby to mělo rovnou i nějaký vhodný parametry pro mytí auta (regulace tlaku, ohřev vody) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 tak regulaciu tlaku ma ta moja karchera na nadstavci ;) bolo ku nej aj prislusenstvo na zamkovu dlazbu , velkoplosne steny, okna atd. uz je to rada z profi s kovovym piestom co nizsie rady nemaju (maju plastovy). tlak ma super zatial som nemal problem snou nieco dat z nejakeho povrchu prec ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Já mám nějakou hodně retro Italskou. Už funguje 20 let :lool: teď jsem si nechal udělat hadici 10m a profi pistoli od Karchera. A až zařve tak už pokukuju po nečem novém. Ideální je začít na profi lvl u Karchera, protože ty součástky jsou kvalitní a vydrží to nesmysl oproti těm hobbíkům co prodávájí všude. http://www.karcher-satter.cz/e-shop/vysokotlaky-cistici-stroj-karcher-hd-5-15-c-plus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 nevypadá špatně, jenže nemá ohřev vody a taková s ohřevem je už za nesmysl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 A na co potřebuješ ohřev vody, to stojí každá ranec... Pokud to je nezbytně nutný tak bude lepší jí napojit rovnou na horkou vodu ale já v tom nevidím minimální užitek... Horkovodní a parní se používají většinou v potravinářství nebo tak na desinfekci.... Doma nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 na teplou vodu venku bohužel nenapojím. Bojler je ve sklepě a do koupelny taky hadici napojovat nebudu. Vždycky se líp meje teplou vodou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 _Tomas_ tak ono to jde castecne ocurat... mrkni na navody Michiho, wapem operes jen nejvetsi bordel, rucnu myti pak probiha s vodou ve dvou kyblech a tu si napust klidne teplou, to by ti na fajnovy vysledky stacit melo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_Tomas_ Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 jj to je mi jasný, že do kýblu kam si prdnu šampón dám teplou vodu spíš mi šlo o to, aby to wapka taky uměla ohřát, ale nenapadlo mě, že to budou takový cenový nesmysly :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Radsi kup nejakou prodluzovaci hadici, co napojis nekde doma na teplou, ktera bude cista a bude ti slouzit jen k tomuhle ucelu. Wap s ohrevem je mobilni prutokovej ohrivac, usetris nemalej peniz, ve wapu nebudes mit dalsi vec, co muze odejit, zainvestujes u wapu do neceho s vyssim tlakem a budes mit radost. Ale tohle je muj pohled na vec, pro me ten rozdil 20k za to urcite nestoji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Přesně, dlouhou hadici a redukci na kohoutek... Nebo redukci na boiler :D to už budeš, ale fajnšmekr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Jak píše Cubecnik, při nákupu tlakové myčky je nutné rozmyslet se jak často s ní budeme pracovat pokud by jste ji vytáhli alespoň jednou týdně je lepší koupit model který nemá PLASTOVÉ vnitřnosti. Při častém mytí zapínání vypínání a manipulací se plastové kolínka a spoje rozklíží a myčka pa ztrácí tlak následné opravy jsou drahé leckdy ve výši nákupu původního stroje. Co se týče ohřevu tak to je kategorie nejdražších strojů a většinou si ji kupují firmy které myjí bagry nebo nějakou těžkou techniku. Teplou se obecně lépe meje a špína pak jde rychleji dolů. Každou myčku lze napojit na bojler ale výsledná cena mytí rapidně roste. Sám mám doma udělané přípojky a když chci bejt fajnšmekr myju i teplou. Všechny přístroje (vysavač, tepovač, profi wap) mám od Kärcheru a vše funguje perfektně můžu doporučit. :) Jsem moc spokojený s prodejem ale hlavně se servisem v této firmě http://www.karcher-satter.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.