Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

tak regulaciu tlaku ma ta moja karchera na nadstavci ;) bolo ku nej aj prislusenstvo na zamkovu dlazbu , velkoplosne steny, okna atd.

uz je to rada z profi s kovovym piestom co nizsie rady nemaju (maju plastovy).

tlak ma super zatial som nemal problem snou nieco dat z nejakeho povrchu prec ;)

Odkaz ke komentáři

Já mám nějakou hodně retro Italskou. Už funguje 20 let :lool: teď jsem si nechal udělat hadici 10m a profi pistoli od Karchera. A až zařve tak už pokukuju po nečem novém. Ideální je začít na profi lvl u Karchera, protože ty součástky jsou kvalitní a vydrží to nesmysl oproti těm hobbíkům co prodávájí všude.

http://www.karcher-satter.cz/e-shop/vysokotlaky-cistici-stroj-karcher-hd-5-15-c-plus

Odkaz ke komentáři

Radsi kup nejakou prodluzovaci hadici, co napojis nekde doma na teplou, ktera bude cista a bude ti slouzit jen k tomuhle ucelu. Wap s ohrevem je mobilni prutokovej ohrivac, usetris nemalej peniz, ve wapu nebudes mit dalsi vec, co muze odejit, zainvestujes u wapu do neceho s vyssim tlakem a budes mit radost. Ale tohle je muj pohled na vec, pro me ten rozdil 20k za to urcite nestoji.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Jak píše Cubecnik, při nákupu tlakové myčky je nutné rozmyslet se jak často s ní budeme pracovat pokud by jste ji vytáhli alespoň jednou týdně je lepší koupit model který nemá PLASTOVÉ vnitřnosti. Při častém mytí zapínání vypínání a manipulací se plastové kolínka a spoje rozklíží a myčka pa ztrácí tlak následné opravy jsou drahé leckdy ve výši nákupu původního stroje. Co se týče ohřevu tak to je kategorie nejdražších strojů a většinou si ji kupují firmy které myjí bagry nebo nějakou těžkou techniku. Teplou se obecně lépe meje a špína pak jde rychleji dolů. Každou myčku lze napojit na bojler ale výsledná cena mytí rapidně roste. Sám mám doma udělané přípojky a když chci bejt fajnšmekr myju i teplou. Všechny přístroje (vysavač, tepovač, profi wap) mám od Kärcheru a vše funguje perfektně můžu doporučit. :)

Jsem moc spokojený s prodejem ale hlavně se servisem v této firmě http://www.karcher-satter.cz

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...