raca Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Ahoj.... zdravím octavisty,.....moje bývala fabinka šla z domu :-( a protože očekáváme přírustek do rodiny musel jsem pořídit něco o ždibek většího tak představuju mojí octu. Je to němka rok 2006, 1.9tdi 74kw.mám jí dva dny a zatim o ni vím kulový ono přejít z HaTePé je docela skok :D Hodim sem zatim 2 fotky vnitřek radši ukazovat nebudu protože předchozí majitel z NDR byl asi po urazu lebky a vylepšil ji opravdu odborně :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Vítam tě :) Octa krásná :) ať slouži co nejdýl a hlavně hodně km bez nehod :) co máš za výbavu ? a ukaž vnitřek :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 díky....vnitřek opravdu ne řadici paka je tam takový bidlo že si skoro drcam do zpětnýho zrcadla :-) no výbava je tourka takže přední okna el.,climatronik,4pytle,dálka,tažný shaním držak na loketku která mi zbyla z fabie tak kdyby někdo o něčem věděl :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Není zač kolego :) jinak mám známou na vrakáčí škoda :) kdyžtak se mi ozvi :) Jinak,vyfoť,buď chlap ! :D tož 2006 to musí být krása ! Jinak jestli se můžu zeptat zkama si ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 no ty woe..... :lool: ....ok tak ten vnitřek prásknu tak já se ozývam zkus znamou jestli o něčem ví jinak mam poptavku ve zdejším bazaru jo a jsem ze severu - ustecký kraj - Louny a blízké okolí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Vnitřek zachovalý ale to bidlo bych vyměnil ! :D ozvi se mi do zpráv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Hoj Ráca, gratulace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 zdarec woodaku čim ty vubec ted jezdíš :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Mám 10 dnů rapida a s tím skokem z fabky máš pravdu. Ono asi když přejdeš z HTP na cokoliv tak je to obrovský skok :D . Ale jinač mi fabča sloužila perfektně a bez jediného problému. Těžce jsem se s ní loučil :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 tak to si měl štěsti, pro mě ta kladka byla poslední kapka.....ono stejně jsme s herečkou chtěli něco většího v unoru přijde prcek na svět a rvat kočar do kratký fabky by bylo asi naprdlačku hmmm rapida? funglnagl? koukal jsem po něm ale nějak mě nepřesvědčil(já ani neměl moc čas vybírat jezdit musim tak jsem koupil něco co nejdřiv) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Jj, je to funglovka. Už máme spolu za sebou cca 280 kiláku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Woody tak ty si lítaš v Rapidku ? :) v plné palbě jo ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Jo, mam rapida. V plné palbě není, ale je tam toho dost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Vidím nick, obrázek ptáka, říkám si, to znám z Fábií ze Skodahome a ono taky jo Přeji ti spoustu bezproblémových kilometrů s Octulí Barva je luxusní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 dík Garry jj fabka mě total zklamala tak doufam že tohle bude aspon o krapet spolehlivější :-).ikdyž? už mam první opravu šroubovakem jsem poladil čidlo v nadržce chlazení :-).a ještě musim vyřešít proč u druhýho vystřelováku nejde dálka baterka OK ale nedaří se mi spárovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Mouchy vychytáš a bude klid a pak už jen jezdit ;) Nahoře píšeš o kočárku - já nedostanu pořádně kočárek do Fabie Combi, zato to Octy s přehledem. Do krátké si to nedovedu představit, jak bych to tam dostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 no mame znamí ktery maj taky kratkou tak jsme měli nějakej vytipovanej,kterej by tam za určitých podmínek a rozebraní šel,ale byl by to porod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Vítám tě tady a jak už napsal Garrett, už jak jsem viděl jméno a potom i ptáka, tak mi bylo jasný, že jsi se sem přestěhoval ze Škodahome a navíc už i s pořádným autem :D . Jinak přeju, ať jsi s octou moc spokojenej a ať ti slouží hoooodně kilometrů bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 díky chlapi.... ... zatim se s tim učim jezdit a pořad posloucham jestli nekde "něco" přece jenom je to ojetina tak jsem trochu nervozní koukam že muj avatar je docela proflaklej :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 tak už mám po první výměně oleje.na filtr jsem zakoupil ten řetízkovej aparát a po pul hodině jsem ho vrhnul tak daleko že i Honza Železnej by se za mě nestyděl. :-) musel jsem použit pulmetrový sikovky a na prasaka ho s nima povolit. nainstaloval loketku ted ještě čekam až přijde řadička a první kolo investic je za mnou. doma jsem se zařek že vymazlování auta jako sem měl u fabky se konat nebude,ale nějak mě začínaj svrbět ruce.alespon nějaky denní svícení bych chtěl pořešit,ale nic pěknýho jsem neviděl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Ráco to znám, taky jsem to tvrdil a vydrželo mi to celkem 21 dnů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 :D ... no ze mě si dělaj prdel v práci - prej kdy budou nový narazníky - folie apod.zatim jim teda vysvětluju že nehodlam dělat "nic", :D .... no ale už pokukuju po new znakach na leto možna jiny kola protože na tu přišernost na kterych sem to koupil na tu se asi nevydržim divat.. ..... no uvidim zase si řikam až se mladej narodí tak budu mít asi uplně jiny starosti a investovat budu do plín.... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raca Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 tak po půl roce první radost a to jsem se zařek že do toho nebudu vrážet ani korunu tak doufam že se nerozjedu(a manželka ještě víc) :-)...už jen vydžet do konce března ale nevim nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.