Přejít na obsah

racíčkův dehťák


Doporučené příspěvky

Ahoj.... zdravím octavisty,.....moje bývala fabinka šla z domu :-( a protože očekáváme přírustek do rodiny musel jsem pořídit něco o ždibek většího tak představuju mojí octu.

Je to němka rok 2006, 1.9tdi 74kw.mám jí dva dny a zatim o ni vím kulový ono přejít z HaTePé je docela skok :D

Hodim sem zatim 2 fotky vnitřek radši ukazovat nebudu protože předchozí majitel z NDR byl asi po urazu lebky a vylepšil ji opravdu odborně :-))))

post-136-0-66894000-1380912458_thumb.jpg

post-136-0-41745500-1380912471_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

díky....vnitřek opravdu ne řadici paka je tam takový bidlo že si skoro drcam do zpětnýho zrcadla :-)

no výbava je tourka takže přední okna el.,climatronik,4pytle,dálka,tažný

shaním držak na loketku která mi zbyla z fabie tak kdyby někdo o něčem věděl :-)

Odkaz ke komentáři

tak to si měl štěsti, pro mě ta kladka byla poslední kapka.....ono stejně jsme s herečkou chtěli něco většího v unoru přijde prcek na svět a rvat kočar do kratký fabky by bylo asi naprdlačku

hmmm rapida? funglnagl? koukal jsem po něm ale nějak mě nepřesvědčil(já ani neměl moc čas vybírat jezdit musim tak jsem koupil něco co nejdřiv)

Odkaz ke komentáři

dík Garry jj fabka mě total zklamala tak doufam že tohle bude aspon o krapet spolehlivější :-).ikdyž? už mam první opravu šroubovakem jsem poladil čidlo v nadržce chlazení :-).a ještě musim vyřešít proč u druhýho vystřelováku nejde dálka baterka OK ale nedaří se mi spárovat.

Odkaz ke komentáři

Vítám tě tady a jak už napsal Garrett, už jak jsem viděl jméno a potom i ptáka, tak mi bylo jasný, že jsi se sem přestěhoval ze Škodahome a navíc už i s pořádným autem :D :palec: . Jinak přeju, ať jsi s octou moc spokojenej a ať ti slouží hoooodně kilometrů bez poruch :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

tak už mám po první výměně oleje.na filtr jsem zakoupil ten řetízkovej aparát a po pul hodině jsem ho vrhnul tak daleko že i Honza Železnej by se za mě nestyděl. :-) musel jsem použit pulmetrový sikovky a na prasaka ho s nima povolit.

nainstaloval loketku ted ještě čekam až přijde řadička a první kolo investic je za mnou.

doma jsem se zařek že vymazlování auta jako sem měl u fabky se konat nebude,ale nějak mě začínaj svrbět ruce.alespon nějaky denní svícení bych chtěl pořešit,ale nic pěknýho jsem neviděl

Odkaz ke komentáři

:D ... no ze mě si dělaj prdel v práci - prej kdy budou nový narazníky - folie apod.zatim jim teda vysvětluju že nehodlam dělat "nic", :D .... no ale už pokukuju po new znakach na leto možna jiny kola protože na tu přišernost na kterych sem to koupil na tu se asi nevydržim divat.. :wallbash: .....

no uvidim zase si řikam až se mladej narodí tak budu mít asi uplně jiny starosti a investovat budu do plín.... :D :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...