Peter_K Odesláno Listopad 10, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2009 Nevíte někdo, jak odmontovat celý pedál plynu? (přecházím na GTI pedály). Tu pdf prezentaci z německého fóra co sem dával Doli, jsem si prostudoval, ale nepochopil jsem z ní, jestli je nutnej ten přípravek na odmotování toho pedálů, nebo to půjde i nějak " po česku" :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter_K Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Odpovím si sám, kdyby někdo řešil to samý... :D Pod krytkou jeden torx a zespodu je pedál přichycen dvěma plastovýma zobáčky k podlaze. Ten pravý se stlačí dozadu a krásně se vycvakne. Ten levý se odcvakává směrem doprava, ale jde to blbě (zobáček mi prasnul, ale měnil jsem za GTI, tak mi to bylo fuk). Celý to drží v takovým kovovým "udělátoru" takže pokuď měníte kus za kus - no problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Presne tak, vypada to nejak takto: 1 - torx T25 2 - posunout cervenou pojistku kabelu smerem dozadu a vypojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 3 - levy zobacek nahmatat a tlacit doprava (klidne sirsi plochy sroubovak na vysku) 4 - pravy zatlacit rovne 5 - cepy na kterych drzi plyn Dokazal by mi nekdo rici presne cislo dilu originalniho plynu na OII RS??? Ale fakt na RS, ne na jinej koncern 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Pozrel som to, a číslo dielu je 1K1 721 503 N pre klasickú prevodovku, 1K1 723 503 N pre automat. Podľa čísla dielu je to to isté, ako má aj Golf, Eos, Jetta, Scirocco, Leon, A3, TT dokonca aj R8 - takže je to rovnaké pre celý koncern 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No prave ze jeden clen Seatfora.. pise, ze pro Seat je jeste jiny pedal, RS look, ale ma tu strisku co muj puvodni a koncove pismeno je L. toto napsal: jsou dve verze u SEATU 1K1721503L ta se meni za 1K1721503N (nerez) 1K2721503M a ta se meni za 1K2721503L (nerez) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest LubosJ Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 3 - levy zobacek nahmatat a tlacit doprava (klidne sirsi plochy sroubovak na vysku)4 - pravy zatlacit rovne 5 - cepy na kterych drzi plyn Dokazal by mi nekdo rici presne cislo dilu originalniho plynu na OII RS??? Ale fakt na RS, ne na jinej koncern Na Octavii II RS je originál číslo dílu skutečně 1K1 721 503N (mrkni na web stránky: http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_05_...riginal-704060) Právě zkouším vyměnit na mojí OII plynový pedál (pouze ten "nášlap" bez modulu) za RS. Podle mého názoru, ale musím stejně vyndat celý plyn. pedál. Mám ale problém s těmi zobáčky u podlahy- vůbec mi nejdou vycvaknout. Asi na to jdu nějak špatně. Zkoušel jsem to se šroubovákem a stejně se mi to nepodařilo. Mám trochu strach, abych je nezlomil. Tvůj návod je dobrej, ale mohl by si mi zkusit poradit ještě nějak jinak, abych to mohl bez problému vyměnit? Díky moc Luboš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 já osobně jsem na to šel tak, že jsem se podíval na nový pedál, jak jsou tam ty zobáčky... a pak jsem vzal dva šroubováky a šel na to... :D asi po 5 minutách se to podařilo :lool: nesmíš se bát... navíc, když to zlomíš na starým plynu, tak se hovno stane, když máš novej! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest LubosJ Odesláno Únor 2, 2010 Sdílet Odesláno Únor 2, 2010 já osobně jsem na to šel tak, že jsem se podíval na nový pedál, jak jsou tam ty zobáčky... a pak jsem vzal dva šroubováky a šel na to... :D asi po 5 minutách se to podařilo :lool: nesmíš se bát... navíc, když to zlomíš na starým plynu, tak se hovno stane, když máš novej! ;) Problém je ale v tom, že já nemám celý plyn. pedál, ale pouze se má vyměnit ten "nášlap", tzn. bez modulu, kde bych ty zobáčky mohl vidět a pak to udělat tak jako ty. Proto mám trochu strach, že bych to mohl ulomit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.