KOKYN Odesláno Únor 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Tak už máme po rozvůdkách, vyměněné oleje, filtry a a ještě pár drobností a úprav co jsem si vymyslel. Připraveno na technickou za měsíc.... Kámoš říkal že to prošel a vše je OK tak jsem moc rád!!! Říkal že jesli ji nechci prodat že by ji hned vzal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Já je mám taky a jsem snima max. spokojenej 100% přilnavost ... Ja je mam taky a moc velka spokojenost! ty moje stojej normalne ale asi 790,- patri do origo škoda prislusenstvi pro OI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 Tak máme dneska technickou za sebou :lool: :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 3, 2010 Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 a bze problému?taky mě za chvilku čeká :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Březen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 No asi jo byl tam s tím kámoš co mi to servisuje a dřív tam dělal... :) Můj černoch prej v klidu jen u stříbrňáka před měsícem prej remcali kvůli folijím na oknech ale nakonec pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 já jsem taky zvědavej co budou říkat na to křídlo a hlavně jestli to projde s bixenonama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 pokud nemáš dynamickou regulaci a ostřiky a nebo protekci tak ne ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 5, 2010 Sdílet Odesláno Březen 5, 2010 Ja mam dodelany xeno, origo s regulaci, ale bez ostriku a na absenci ostrikovacu sem neslysel ani ň.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Březen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 Tak světla jsem taky řešil a raději jsem dal úplně obyč H4 nechtěl jsem je tam prudit!!! :D Jinak jak píše Marťas všechny na technický i benga zajímá jen jestli máš regulaci a ostřiky nikdo neřeší.... tak aspoň moje zkušenosti. :) jackie: Bixenon bych nezkoušel to je lepší to předělat na H4 zpět je to práce na 10 minut a máš klid!! Jinak jeden kámoš co tahá jezdí na jednu nejmenovanou technickou kde mu to borci pouští i z HID sadama a nejen s tím ale všechny je tam zná tak v klidu.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 6, 2010 Sdílet Odesláno Březen 6, 2010 tak regulaci mám udělanou tak že mi funguje normál na manuál a ostřiky nemám to je pravda.jinak to předělání na H4 mám na dýl já mám předface model a musel bych zase zpět pinovat svorkovnice,ale když nic jinýho nezbyde tak to budu muset tak udělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Tak jsem začal jarní očistu na tohle už jsem se nemohl koukat! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 NO TAKY TO MÁM U TĚCH PANTŮ PĚKNĚ ZAPRASENÉ, A TAKY JSEM SI VŠIML ŽE MI TO TAM I ZAČÍNÁ REZIVĚT :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 Tak dnes objednány Pirelli P7000 215/45 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2010 A od soboty zase na zimáky :( ;) klasika UG 7+ Je to pěknej hnus ten rozdíl!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 29, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2010 Ale aspon je to na "hlínách" pane.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 (upraveno) Tak mě v sobotu trefila bába! Měla tak 65 brejle berle a jela jak hovado na dálové už nebylo kam uhnout jsem zastavil rána a bylo vymalováno... Nové už je na svém místě :lool: Upraveno Listopad 29, 2010 uživatelem KOKYN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 29, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2010 stalo se mi něco podobného, ale to hovado z protisměru nezastavil a letěl dál... ale Koktičku máš moc pěknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Listopad 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2010 Díky!! :P Bába taky nezastavila otočil jsem to a jel za ní po blikání zastavila tak jsem vylezl a šel k jejímu autu jak mě viděla tak se zase rozjela ale otevřel jsem jí dveře tak to vzdala.... ;) Řval :P jsem na ní tak dlouho dokud nedala prachy takže jsem dopadl dobře!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Černoch má od včerejška sestřičku a přítelkyně novou káru! ;) 1,6 74KW GLX elektrika klima ABS teď doladit mouchy a je to OK!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červenec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 Nedalo se nic dělat dneska musela do plata ikdyž nesmí podle koule :) Transporter byl v D pro auto a brachovi umřela Audi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červenec 28, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2011 pekne si jej nalozil ! Inak ta biela je ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Po dlouhé době malá novinka. Je to super do ruky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 Po dlouhé době malá novinka. Je to super do ruky! Paráda! Taky jsem ji chtěl, jenže na 1,6 benál ji holt nenacpu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Ale nacpes :) Ja to na minule radicce mel taky uz od puvodniho majitele a proste to tam nejakym zazracnym zpusobem narval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Ale nacpes :) Ja to na minule radicce mel taky uz od puvodniho majitele a proste to tam nejakym zazracnym zpusobem narval :D Nekecej?! A foto náhodou někde nemáš? Pokud by to šlo nějak upravit a dostat na tenhle blbej tlustej klacek, tak bych byl rád... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Foto bohuzel nemam :( Ale potom jsem tam daval zpatky origo tu na tlutej klacek a kdykoliv jsem chtel jet sportovneji a radil trosku z ostra tak mi to zustalo v ruce :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Taky by mě zajímalo jak to narvat na tlustej klacek!! Mám ještě 1.6 74KW jezdí s ní přítelkyně. Narval bych tam klacek s OII když se mi válí doma ale koukal jsem na to a nevím si rady jak na to!!! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Taky by mě zajímalo jak to narvat na tlustej klacek!! Mám ještě 1.6 74KW jezdí s ní přítelkyně. Narval bych tam klacek s OII když se mi válí doma ale koukal jsem na to a nevím si rady jak na to!!! :( A nešlo by třeba vyměnit celou tu tyčku řazení v kulise? Já nevím jak to tam vypadá, jestli to někdo zkoušel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Já myslím že ne je tam jiná převodovka a kolem té tyče to vypadá úplně jinak. Navíc by to už nebylo fin. zajímavé... :( Dneska jsem prodal tu šaltru z OII něco připlatím a dám na bílou origo na OI tlustej klace z příplatkové kožené výbavy JELDA mi ji sežene. Je to sice trošku dražší ale co no... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Já myslím že ne je tam jiná převodovka a kolem té tyče to vypadá úplně jinak. Navíc by to už nebylo fin. zajímavé... :( Dneska jsem prodal tu šaltru z OII něco připlatím a dám na bílou origo na OI tlustej klace z příplatkové kožené výbavy JELDA mi ji sežene. Je to sice trošku dražší ale co no... Jj, já si to myslel, holt tam zůstane origo řadička, auto kvůli tomu měnit nebudu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.