Přejít na obsah

Spojkový pedál

Kaby

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
no nevim,ale to bych resil...delalo mi to to samé a měl sem špatný spojkový válec na převodovce,otázka 1500Kč,nebo pak je tam jeste valecek u pedalu,ten muze byt taky KO .. stoji tusim taky nejak do 1500Kč

Ahoj,

pokud nemáš problém se spojkou, jako takovou, bude problém patrně:

a ) vadný vypínací válec na převodovce.

B ) vadný válec u pedálu

C ) vymačknutý plastík, do kterého je zakleslá část válce u pedálu a ten plastík Ti zaručuje pevné spojení se spojkovým pedálem.

Co je to konkrétně za kárku, protože těch 1500kč za vypínací válec se mi zdá nějak málo. Byl orígo?

Odkaz ke komentáři
Ahoj,

pokud nemáš problém se spojkou, jako takovou, bude problém patrně:

a ) vadný vypínací válec na převodovce.

B ) vadný válec u pedálu

C ) vymačknutý plastík, do kterého je zakleslá část válce u pedálu a ten plastík Ti zaručuje pevné spojení se spojkovým pedálem.

Co je to konkrétně za kárku, protože těch 1500kč za vypínací válec se mi zdá nějak málo. Byl orígo?

Ahoj,mám Octavia II 1.9TDi a kupoval sem to v CC autodíly,nahlásil sem VIN kod a podle toho mi to našel..vše original

Odkaz ke komentáři
Ahoj,mám Octavia II 1.9TDi a kupoval sem to v CC autodíly,nahlásil sem VIN kod a podle toho mi to našel..vše original

Za tu cenu máš orígo, tak bychom variantu opět špatného vypínacího válce mohli vyloučit. Ten plastík u spojkového pedálu bych vyloučil, myslel jsem, že máš Octavii první generace aproto i ta cena se mi zdála nízká. Vidím to na válec pedálu. Kdyby jsi potřeboval, mám nový za 1426kč

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...