dave.01 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Ahoj lidičky, jmenuje se David.:) Rád bych vám představil svou Octuli, je z roku 2001, má najeto cca 204k km (doma je cca 6 let a když jsme jí kupovali, tak měla najeto 107k km.) Když jsme vybíral s tátou před 6 lety auto, chtěl nějaké TDI a nejlépe 4x4 a kombi => domů jsme přivezli liftback, předohráb, benzín a ještě s chipem. Nikdy nelitoval. No a cca před rokem a půl, vzhledem k aktuální situaci doma a potřeby velkého auta (podnikání) začal táta koukat po nějakém jiném autě, větším. A jelikož v éRu bylo cca 50 000,- (rozvody, spojka, brzdy, všechny zapal. cívky, repas. přední nápravy) a já měl s tátou nějaké peněžité nesrovnalosti, dohodli jsem se, že mi nebude vracet peníze, ale nechá mi auto. Táta chtěl T4 multivan, nejlépe 2,5TDI. Ale vzhledem k tomu, že za poslední 4 roky stojí furt 200 - 300k kč a mají STÁLE najeto jen 200 - 250k km, tak z T4 sešlo. Nakonec si přivez domů babyMultivan. VW Sharan 1,9TDI 81kw. A éRo bylo moje. Zpět k éRu. výbyva: • xenony • maxi dot • NaviDX • ESP • vyhřívané sedačky • střešní okno • Sound System • Climatronic • 4x airbag • leketní opěrka (přední i zadní) úpravy: • chip (údajně 172kw a 360N.m. NEMÁM OVĚŘENO BRZDOU!) • tlumiče HP sporting • pružiny H&R • přední uložení Strongflex • přední kotouče Brembo Max, destičky brembo • vzduchový filtr Simota Racing • lízátko Cupra R Letní pneu BFGoodrich G-Force Profiler 205/50 R17 na discích škoda Spider 7x17 ET 38 Podzimní pneu (dojíždím starý zimáky :D ) Dunlop SP Wintersport 3D 205/55 R16 na discích Borbet C 7,5x16 ET 30 Zimní pneu Nokian WRD3 205/50 R16 na plecháčích 6,5x16 ET42 Omlouvám se, jsem tu prvnička. Popřípadě nějaké info doplním a nebo upřesním. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Hezkýý černá ÉrÉsO, jelikož jezdí k sousedum také černé RSo tak se mi velice líbí, no odkuď pocházíš? Zajeď na brzdu určitě... Přeju ať ti dalších XX let vydrží a bez nehod :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tak ještě dodávám nějaký foto interiéru. :) Jinak, jsem z jedný malý vesničky nedaleko Turnova. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Pěkná holčička to já měl zase na opak chtěl sem si koupit RSko ale tata mě přemlouval na TDi což sem teda na konec koupil ale stěžovat si nemůžu sem spokojen ale furt mě to RSo láká a někdy i lituji že sem nekoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 jůůůůů, další černá OI, takže gratuluji k "dědictví" a přeju mnoho kilásků bez potíží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Hodně povedená fotka s tím východem/zapadem slunce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Vítam Tě Davide tady na fóru :) máš krásné černé RSko,přeju hodně km bez nehod a ať slouží jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Díky hoši :) Černa je krásná, ale údržba je peklo. Nejde to udržet čistý. :D Zlatá stříbrná.. :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 To věřím ! Mě stačí ta tmavě modrá :D každá tečka jde vidět ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Říjen 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 No, tak jsem v neděli vlez pod auto, že se podívám na zub tomu zvonícímu katu. Vyndal jsem ho z pod auta.. a hle.. byla povolena jedna lambda sonda. :lol: No, takže mi výfuk přestal zvonit, ale zjistil jsem, že mi někde fouká... :( Tak jsem se dneska konečně dostal pod auto a zjistil jsem, že mám prorezlý zadní tlumič, v místě, jak jsou do sebe zahnutý spodní a vrchní půlka tlumiče. Nevím, jestli to řešit teď hned, nebo to nechat to ještě být. Ale už to vidím, jak se mi to odporoučí v únoru, při -20°C a nejlíp v chumelenici a druhý den budu určitě potřebovat jet. :D No, asi to zatím nechám náhodě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Tak jsem vyměnil hadici odvětrání klikové hřídele, a ejhle, autu nekolísá výkon v tahu a spotřeba šla níž... :) :palec: Jinak, na cestě domů jsou nové svíčky, nějaké drobnosti a prostřední díl výfuku z TDI (je bez tlumiče :rolleyes: ), jsem zvědavý na zvuk. :) Jedna z koupání: a pivovarská: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Moc pěkné RS-so, ať moc dobře slouží ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Díky hoši.. :) Není to hold už žádná mladice, furt je potřeba něco dělat.. :) Ale to k tomu patří :) zatím na to jsou finance, tak je to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Tak mám tu nějaký novinky. :) Máme nové korpusy světel, výbojky a mlhovkový žárovky. Dalkový mám nový od léta. Výbojky philips 6000k. Jinak, dálkovou a mlhovkovou žárovku jsem dávala Osram Night Breaker Plus. Dál jsem dával nový žárovky do blikačů, jsou stříbrný (blikají oranžově) - zbavil jsem se efektu volskýho oka. :) Auto svítí naprosto luxusně. :) Proti tomu, co to bylo předtím, nebe a dudy. Jinak, dával jsem nový svíčky a už mám i ten prostřední díl výfuku bez tlumiče. Hodně sympatický zvuk to má na ,,sitič" :D :) Jinak zvukově žádná zásadní změna. :) nové korpusy při přestrojování elektriky volský oko.. poslední foto, už tam žádná oranžová takhle nesvítí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Ten poslední díl výfuku mám taky v háji Jinak auto super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dave.01 Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Tákže, po delší odmlce jsem se dokopal dostat sem k foru.. Mám plno učení do školy, tak veškeré aktivity jsou zajímavější než fyzika. :D Jinak, neustále řeším klepání od podvozku. Předek je komplet nový. Uložení ramene, svisláky, kosti stabliku, uložení stabilizátoru, horní uložení, guma uložení motoru (ta kost pod autem, jak jde do nápravnice) a řízení je koplet nový asi rok (teklo). A furt někde něco klepe. No a přišlo teplo, tak jsem nasadil letní.. jako frajer nahodím podložky a ejhle, pravý zadní kolo dře o blatník a levý ne. Celá zadní náprava je pohnutá doprava. Naštěstí zatím to vypadá, že celý problém je v utržených silentblocích a není náprava zohýbaná a ano, bylo mi divný, že tátuv Sharan pocitově drží líp v přímém směru a neplave tolik. No, ale přisuzoval jsem to zimákům. Takže čekám až přijdou nový šprcky, do nápravy, od Powerflexu. A musím koupit ještě čepy. A po geometri uvidíme, jak to bude vypadat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.