Přejít na obsah

OIII 2,0 TDi 4x4 ambition dynamic plus


Doporučené příspěvky

Předpokládám, že když dáváš auto do aut. sevisu, tak provedou všechny předepsané úkony dle pokynů výrobce. Nebo jim chceš napovídat?

Výměna oleje v haldexu - 60tis, v diff? ??? nenašel jsem


BTW :) facelift dostal nový držák mobilu do středové konzoly....takže už je zase použitelný pro vetší úhlopříčky display:)

Odkaz ke komentáři

zeptej se Rolbaře, ten tohle dělá.... sám říkal i psal na foru, že diferák olej měnit po cca 100 000km jinak to prostě dost pravděpodobně umře.

autorizáci jsou tak dobří asi jako školní jídelna v čr... předepsaný výměny máš hlavně kvůli fleetu a aby to přežilo záruku, což tobě ano :)

Odkaz ke komentáři

Každá tmavá barva je bohužel náchylná na jakékoliv škrábance, na to je nejlepší bílá, stříbrná (měl jsem černou ostu 1, když se u nás dali spočítat na prstech jedné ruky a již nikdy více. Švagrová uvažovala na O3 o této modré a sám prodejce ji vymluvil např. názorným testem přejetí prstem po laku na skladovce a zanechaných stopách. Samozřejmě že náplň difu a převodovky je doživotní, tedy až začne hučet, auto dožilo, kupte nové. Na přímou žádost výměny oleje v převodovce v autorizovaném servisu jsem též při 120 tis. nepochodil. U O2 jsem měl stejný/podobný problém s difem s podobnou cenovkou. Nakonec to vyřešila výměna ložisek mimo autorizovaný servis. Proto jsem od té doby již 4x4 nechtěl. Jinak kolegovi při zatížení kufru dif hučí již při 20tis. km . Honza

Odkaz ke komentáři

Full LED....lehce zatim zklamání. Nerozumím co znamená adaptivní, U full LED světlometů je funkce AFS – ta generuje speciálně upravené osvětlení pro jízdu po silnici, dálnici, ve městě a v dešti.

Nejak jsem si nevšiml...svetla podle mne sviti porad stejne po startu si najdou jen polohu podle zatížení. A pak do zatáček se rozsvítí nějaká ledka, která svítí "do boku" jo a pak můžete zapnout dálkové :)

Odkaz ke komentáři

To statické přisvětlení do zatáček je celkem k ....u. Dynamické světla si představujutak, že při pomalé jízdě je kužel kratší a širší, dle rychlosti se protahuje a do zatáček se světla natáčí...sranda je, že Opel Astra r.v. 2006 vybavená AHL xenony tohle všechno umí:)

 

No a hlavně na to přišla manželka zvyklá jezdit právě v Opelu:) Byla to ona kdo jela s octou poprvé v noci a když už žena vidí rozdíl:):):)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak jsme se vrátili z jarního lyžování. Auto půjde do servisu....cekoi cestu pri rychlosti nad 100 něco skřípalo u předního okna...

Dveře na levé straně nějak potřebuju dotahnout...za jízdy kolem svodidel to je jak když sedíš venku.

 

No a největší sranda světla:)

Už jsem konečně pochopil jak fungují dálkové světla...ťuknu do páčky a zapnou se ty světla u masky a k tomu se pak do výšky zvednou hlacny ledky. Super svítí to jako prase.

Ale...pět lidi v autě a plný kufr trochu asi zmátlo nastavení sklonu...potkávací světla svitily celou dobu tak 10m před auto. Na dalnici eště ok ale na okrskové cestě uuuuuplně na hovno.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, ještě se vrátím k oleji a jeho dolévání....zeptám se asi blbě, ale v rámci záruky je dolití oleje zdarma, ne??

Řeším teď, že když je do Chorvatska a řekne si o dolití, že bych si raději dolil sám...ty 200kč za balení +- je lepší než hledat servis...Díky

Odkaz ke komentáři

Provozní kapaliny jsem vždy platil sám, pokud patří auto leasingovce, tak např. ALD má dáno, že se na ně má vyfasovat 1L oleje pro první dolití, pak už ne. Já doléval asi 2dcl kousek před 30 tis. , od té doby zatím nikdy, výměna 30 tis, aktuální nájezd 135 tis.. Ta LED mě děsí, než budu objednávat auto, musím řádně vyzkoušet. Pokud nebude vyhovovat, tak nevím, co s tím, do nižší výbavy jak Style se mi teda nechce. Honza

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...