polpavel Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Co můžete najít i ve Vašich autech, když demontujete přední podběhy.... Teď již vyčištěno a ošetřeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 13, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Tohle přeci není žádna novinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rychtak Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 To není jen mě osobně zaráží, že když je toto všeobecné známo, proč se to preventivně nečistí každý rok v servisech aniž bych jim to musel říkat. Pak to tam koroduje atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Preto že to nieje v podmienkach záruky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Duben 24, 2015 Sdílet Odesláno Duben 24, 2015 Taky taky lopatka a púl bordelu, ale kámoš to nikdy nečistil a mnel to prázdný, je rozdíl když nemám lapače/ zásterky? Já je nemám a bylo tam toho kopec on je má a nic tam nemnel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Rozdiel nie je len záleží, kade s tým autom chodíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 já jsem neměl taky nic v podběhu. Měl jsem oddělaný i zadní, ale do budoucna jsem to vystříkal voskem na dutiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Já jsem tam odsuď vyndal dost materiálu na malý květník... V létě až se budou tlumit podběhy tam to pořádně očistím a taky ošetřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.