Michal K. Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Ono je asi fakt lepsi, tu zver trefit celne, kdyz neni moc prostoru na vyhnuti se. To by se mozna vymenil jen naraznik,chladic,kapota a celni okno. Me to nastesti potkalo jednou, ale mel jsem prostor se vyhnout, takze to dopadlo dobre. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 odkedy sme my zoťali srnku,tak sa bojím cestovať v noci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Ja byvam v oblasti, kde sa prakticky neda vyhnut cestam, ktore su takymto sposobom nebezpecne. Co horsie su to aj dost dlhe useky mimo mesto, takze 50 tam nikto nejde. Uz sa mi to par krat stalo, ale vzdy som sa tomu vyhol. Blbe je len, ze ta zver zacina byt nejak poblaznena. Uz je jedno ci je den alebo noc. Minule to odniesol typek v OI. Chudak octa no ! Co s nou bude ? Hlavne, ze si cely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 Giancarlo neni si náhodou z okolia hornej Nitry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 27, 2012 Sdílet Odesláno Červen 27, 2012 jj som z Prievidze ! Ako si to uhadol? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 No auto se dává zpět do kupy, nedokážu se s ním rozloučit . No nevím ono se říká že člověk má v sobě takovou tu část kdy se prostě vyhne. Příště už budu taky vědět a nebudu asi se vyhýbat. Jo díky za to že nám nic není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 tak nech sa Ti podarí ju dať čo najrýchlejšie dokopy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Děkuji.... No Marena TDI uz mi na tom pracuje a vypada to zatim skvele sikovny to pan mechanik... akorat ted cekame na lakyrniky tak jsem musel skemrat v praci o sluzebni auto coz je hrozne skarede skoro nefunkcni vozidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Tak to je paradni,uz aby auto bylo komplet,drzim palce vim ze to jsou nervy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 toto až také nervy nie sú...oveľa väčšie sú,keď sa Ti objaví srna pred autom a už počuješ len buchot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 jo sou to nervy pred a po 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 majorak >> pěkně jsi to měl rozstřelené, ale už je to zase OK Když jsi mi to popisoval na srazu, tak se to dá těžko představit, ale tak máš aspoň facelift. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Září 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Hezký den Tak auto už mám zase oka... Už brázdíme silnice spolu. Při jednom jsme to už předělali na FL tak jsem spokojený s omlazením. Ještě pár much se musí vychytat. Aspoň je zase co dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Září 18, 2012 Sdílet Odesláno Září 18, 2012 Chceme fotky ! Dobre ze si to nechal opravit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Chlape,nechceš nahrať nejaké aktuálne fotky a info? Dosť ma zaujíma dnešná podoba auta . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Já ho našel na fotce ze Žamberka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 JJ to jo, tento človíček do toho zahučel slušné money, asi to má opravdu rád. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 Nechapu proc ti co to predelavaj na fl nechavaji stare zrcatka!!!Ztraci to robustnost a celkovy design auta!Urcite ty male zrcatka na agresivite nepridaj! :-( Muj nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 a koľko pridajú na agresivite slonie uši? (prepáč,ale musel som si rypnúť ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 ne nemyslim agresivitu prave proto jsem to napsal ale k facu ty zrcatka face budi robustni dojem ty male se tam nehodi,kur., to design celkovej!Ale to je jen muj nazor,pokud se to tak nekomu libi at to tak ma,je to jeho auto ;-) nebylo to mysleno zle ;-) jinak mu ta prestavba prospela ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 To se musm zastat princa, nejen že je v nich nesrovnatelný výhled, ale k faceliftu prostě sedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 15, 2013 Sdílet Odesláno Únor 15, 2013 vevca- o vyhledu ani nemluvim!Perfektni!Uplne paradne vsechno vidis,byl to trosku nezvyk jak jsem je nasadil,stasne jsem najednou vse videl a ted uz bych za mensi nemenil aj kdyby byly ze zlata! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 čo sú tam za disky na tej poslednej fotke? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Únor 17, 2013 Sdílet Odesláno Únor 17, 2013 To se musm zastat princa, nejen že je v nich nesrovnatelný výhled, ale k faceliftu prostě sedí Nehovorím,že by sa mi nepáčili,len mi nejako nepripadajú byť "drsnejšie" ako predFL a o lepšom výhľade skutočne nepochybujem B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 (upraveno) Hezký den pánové Tak konečně jsem se zase sem dopracoval. No abych pokračoval tak zrcátka zatím neřeším. Popravdě mám teď jiné finanční výlohy tak zrcátka zatím kašlu. Pokud jednou půjdou FL tak už plně elektrické ve full výbavě. Jinak omlouvám se že jsem sem nedal aktuální fotku ale čekal jsem až se trošku auto dá dolů tak snad se Vám bude líbit. A jojo mám to auto hodně rád je to taková srdcovka i když vím že už je neprodejné. Což mě více utvrzuje v tom že už ho nechci prodat Snad spolu ještě pár těch kilometrů nafičíme. Upraveno Březen 5, 2013 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 pěkná, ale ty zrcátka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 je krasna pane!!!A pekne dole!Tak se stav ke KiCe! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Jo no u Kiky bych se mohl už taky někdy objevit :-D no budu se snažit. Tož děkuji za chválu potěšíto. Akorat mě serou lidi kolem dokola. Prostě kvuli nich musím teď do školy a práce jezdit autobusem protože mě nebaví pořád brečet. Nedávno mi nějaká svině otevřela dveře a udělala mi důlek na dveřích. Musím to nahlásit na pojišťovnu a asi budu chtít nové dveře. Nehci to nijak zamazávat a malo kdo to um vyklepat tak aby to neprasklo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Čéče, ty si s tím autem taky užiješ Ale ke kice by jsi se mohl stavit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Březen 7, 2013 Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 koukni na metodu PDR a budeš mít dveře jak nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.