Přejít na obsah

Bedrunka...

Doporučené příspěvky

Ja byvam v oblasti, kde sa prakticky neda vyhnut cestam, ktore su takymto sposobom nebezpecne. Co horsie su to aj dost dlhe useky mimo mesto, takze 50 tam nikto nejde. Uz sa mi to par krat stalo, ale vzdy som sa tomu vyhol. Blbe je len, ze ta zver zacina byt nejak poblaznena. Uz je jedno ci je den alebo noc. Minule to odniesol typek v OI.

Chudak octa no :blink: ! Co s nou bude ? Hlavne, ze si cely

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 3 týdny později...

Hezký den pánové

Tak konečně jsem se zase sem dopracoval. No abych pokračoval tak zrcátka zatím neřeším. Popravdě mám teď jiné finanční výlohy tak zrcátka zatím kašlu. Pokud jednou půjdou FL tak už plně elektrické ve full výbavě.

Jinak omlouvám se že jsem sem nedal aktuální fotku ale čekal jsem až se trošku auto dá dolů tak snad se Vám bude líbit.

A jojo mám to auto hodně rád je to taková srdcovka i když vím že už je neprodejné. Což mě více utvrzuje v tom že už ho nechci prodat palec.gif Snad spolu ještě pár těch kilometrů nafičíme.

post-871-0-98220400-1362494497_thumb.jpg

post-871-0-31061900-1362494704_thumb.jpg

post-871-0-96985900-1362494711_thumb.jpg

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

Jo no u Kiky bych se mohl už taky někdy objevit :-D no budu se snažit. Tož děkuji za chválu potěšíto. Akorat mě serou lidi kolem dokola. Prostě kvuli nich musím teď do školy a práce jezdit autobusem protože mě nebaví pořád brečet. Nedávno mi nějaká svině otevřela dveře a udělala mi důlek na dveřích. Musím to nahlásit na pojišťovnu a asi budu chtít nové dveře. Nehci to nijak zamazávat a malo kdo to um vyklepat tak aby to neprasklo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...