Přejít na obsah

Bedrunka...

Doporučené příspěvky

Chtel bych jet... Pokud nebudu pracovat tak rozhodne pojedu ... Byl jsem minulý rok v Malenovicích ale jen na chvíli a letos se chci zsae ukázat ale s tím že bych zůstal i na večer jestli bude nějaká a poznal nové lidi :-)

Upraveno uživatelem majorak
Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem se dozvěděl pár milých zpráv. Krom toho že nám opraví auto tak navíc dostane pár vylepšení a k tomu konečně bude opraven důlek na pátých dveřích. Během tohoto dojde ještě k opravě třmenů a snad pokud to vše vyjde tak by mohlo dojít i ke změně zadních svítilen... Ještě jedna věc která mi rve srdce je zničený zadní nárazník .. nechápu proč ale pořád mi na něm praská lak... i když jsme to několikrát nechávali opravovat, pořád na stejném místě mám dva pavoučky. tak snad to po výměně nebude dělat..

Odkaz ke komentáři

a co takhle si vyměnit přední světla za čočky, projektorová světla se tomu taky říká.. uvidíš jak pěkně můžou svítit halogenový lampy..

jinak pěknej starej šuplík. je vidět, že když se člověk o auto stará, tak vypadá dobře i v tomhle stáří..

pro pomalejší, mám 12/04ku..

jinak sundal bych motorizaci, nápis octavia, zástěrky.. na rs nárazníky se vyprdni, nalakovaný lišty do barvy moc lidí nemá. :palec:

Odkaz ke komentáři

Přední světla ještě nevím... Čekam pořád na chromovou verzi devil eyes co má www.kopacek.cz v nabidce. Jsou i s čočkou a i s led páskem.. No s tim nástřikem nevím :-D u nas v Havru to mají hned tři a to bydlíme kousek od sebe, navíc mě se RS nárazník hodně libí. Bohužel přední nárazník se vyměnit musel protože po srážce se srnou byl na odpis. No o auto se staráme ale těch 6 let používáni tam jde vidět :-( .. To mas jak my až na to že my jí mame 06/04 :-) měli jsme ji hned jako jednu z prvnich :-) a tady v Havířově jsme byli druzí :-D

Nápis se už řeší.. bude trochu jiný...

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsme si dovezli koktičku domů. Vypadá jinak :-D. Tak po dohode se servisem mi udelali i pripravu pro ostrikovace. V sobotu nafotim komplet dnes jen par takovych fotek z garaze. V sobotu nafotim vice i s opravou trmenu. Pro porovnani jsem jeste prilozil pred a po :-) jen tak..

post-871-1272565113_thumb.jpg

post-871-1272566054_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak se daří, tak se daří... Včera večer když jsme přijeli domů tak na volnoběhu začalo v motoru něco pískat. Pískáni přešlo zvuk dření kovu na kov a nakonec to už vydavalo takový zvuk že jsme měli strach že nám asi upadne motor. Hned dneska rano jsme to odvezli do dílny a zjistilo se že nám odešlo ložisko na alternátoru. Takže zase bez auta. To je už k vzteku. Doufám že bude auto do 30 května v pořádku.

Ještě jedna věc. Když nám lakovali nově blatník a přední nárazník tak jsme si všimli že barva je trošku světlejší. prosím ztmaví se to???

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem byl s reklamaci u autorizovaneho servisu škoda. Chyba neni v tom novem lakovani ale ve dverich :-D maji totiz jiny odstín. nez cele auto a kdyz nalakovali blatnik tak to vyniklo. Ty dveře byly opravovane asi třičtvrtě roku před tím. Takže se bude dělat dostřik a bude to vyřešené. Našli jsme ještě chybu na kapotě takže se bude ještě opravovat. A jinak ty 4 dny jsem přehnal. Přelakovaní bude trvat 1,5 dne. Den lakování a potom prý si to tam chtějí nechat ještě dopoledne aby to zkontrolovali a pořádně to zatvrdlo.

Jo a bylo nám řečeno že světlé laky jsou na přelakování celkem maras a prý nejhorší je bílá..

Odkaz ke komentáři

Niki i ja sme premysleli o FL lampach, ale nakonec se nam na stribrne zda, ze je opticky auto vyssi, tak zustavame u puvodnich.. a ty mas tez svetlou barvu.. tak nevim.. treba u Ol@fa s tim sportpaketem to vypada dobre.. jinak koukni k nam do vlaken a tam uvidis ruzny pokusy.. treba Ti pomuzou :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zdravím... Lidi prohlížel jsem tady forum a docela jsem překvapen co se oravdu tady dá všechno sehnat... Jenže nevím od koho.. Tak vyzkouším sem napsat co bych asi potřeboval a uvidim jestli se někdo chytne :-D

OII 2004

- FL tří ramenný volant v kůži a nejlépe i s perforací.. multifunkční (ale nemusí být) + Airbag na daný typ + podvolantovka prosím o cenu a kdo to má :-)

- sedadlo řidiče s pamětí v provedení... elegance před FL rok výroby 2004... látka tmavá ...

- ještě takové věci jako řadičku.. 5-kvalt koženou nejlépe ze superbu FL...

A co všechno potřebuji k výměně za maxidot budíky aby v pohodě fungoval?? díky moc... od koho mám vzít maxidot...

A ještě co všechno potřebuji k výměně zadního nárazníku z RS před face za normalní nárazník z před face...

Dojde k pár úpravám konečně... po srazu v Malenovicích jsem usoudil že bych měl s tím autem začít něco dělat protože dost hodně zaostávám :-D takže musím něco už začít podnikat.

Díky moc...

Jinak jsou nějací šikovní hoši kteří by mi ukázali jak si dělat některé věci sám na autě z okolí ostravska?? díky :-D

Odkaz ke komentáři

cau idealne na veci co chces sehnat pouzit bazar sekci koupim, precist jeji pravidla a hura dotoho. Maxidot z RS bude docela problem pac je jich malo a to zveda cenu, lidi z fora co se zivi servisem clubovejch aut a maji certifikat OC servis najdes v sekci Fórum OctaviaClub.cz - nejen pro Octávie ;) > NÁVODY, MANUÁLY, VAŠE PRÁCE > Vaše práce / opravy - profíci

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...