majorak Odesláno Duben 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 (upraveno) Chtel bych jet... Pokud nebudu pracovat tak rozhodne pojedu ... Byl jsem minulý rok v Malenovicích ale jen na chvíli a letos se chci zsae ukázat ale s tím že bych zůstal i na večer jestli bude nějaká a poznal nové lidi :-) Upraveno Duben 26, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 Tak dneska jsem se dozvěděl pár milých zpráv. Krom toho že nám opraví auto tak navíc dostane pár vylepšení a k tomu konečně bude opraven důlek na pátých dveřích. Během tohoto dojde ještě k opravě třmenů a snad pokud to vše vyjde tak by mohlo dojít i ke změně zadních svítilen... Ještě jedna věc která mi rve srdce je zničený zadní nárazník .. nechápu proč ale pořád mi na něm praská lak... i když jsme to několikrát nechávali opravovat, pořád na stejném místě mám dva pavoučky. tak snad to po výměně nebude dělat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Duben 26, 2010 Sdílet Odesláno Duben 26, 2010 a co takhle si vyměnit přední světla za čočky, projektorová světla se tomu taky říká.. uvidíš jak pěkně můžou svítit halogenový lampy.. jinak pěknej starej šuplík. je vidět, že když se člověk o auto stará, tak vypadá dobře i v tomhle stáří.. pro pomalejší, mám 12/04ku.. jinak sundal bych motorizaci, nápis octavia, zástěrky.. na rs nárazníky se vyprdni, nalakovaný lišty do barvy moc lidí nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 (upraveno) Přední světla ještě nevím... Čekam pořád na chromovou verzi devil eyes co má www.kopacek.cz v nabidce. Jsou i s čočkou a i s led páskem.. No s tim nástřikem nevím :-D u nas v Havru to mají hned tři a to bydlíme kousek od sebe, navíc mě se RS nárazník hodně libí. Bohužel přední nárazník se vyměnit musel protože po srážce se srnou byl na odpis. No o auto se staráme ale těch 6 let používáni tam jde vidět :-( .. To mas jak my až na to že my jí mame 06/04 :-) měli jsme ji hned jako jednu z prvnich :-) a tady v Havířově jsme byli druzí :-D Nápis se už řeší.. bude trochu jiný... Upraveno Duben 27, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Duben 27, 2010 Sdílet Odesláno Duben 27, 2010 světla od kopacka jsou pro nekoho sice zajimava ale nejsou homologovana a narazis-li na vola, dostanes flastr a muze te i odstavit z provozu :-p nehlede na to, ze LED vlnku ma jako denni sviceni patentovane jen AUDI, ostatni jsou nelegalni :-( rs nárazník je pěkná věc, o tom žádná.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2010 To je az tak drsne?? Ho tak to jsem nevedel... no tak to ted asi budu hodne uvazovat... Hm asi vazne nakonec skoncim u cocky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Tak dnes jsme si dovezli koktičku domů. Vypadá jinak :-D. Tak po dohode se servisem mi udelali i pripravu pro ostrikovace. V sobotu nafotim komplet dnes jen par takovych fotek z garaze. V sobotu nafotim vice i s opravou trmenu. Pro porovnani jsem jeste prilozil pred a po :-) jen tak.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 jeste tady.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 (upraveno) no a jeste doslo teda k oprave na patych dverich. Dneska jsme se jeste domluvili na koncovce ktera by mela byt do konce kvetna snad uz. Upraveno Duben 29, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Duben 29, 2010 Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Ještě to chtělo masku do barvy!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Duben 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2010 Ještě to chtělo masku do barvy!! masku??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 (upraveno) Jak se daří, tak se daří... Včera večer když jsme přijeli domů tak na volnoběhu začalo v motoru něco pískat. Pískáni přešlo zvuk dření kovu na kov a nakonec to už vydavalo takový zvuk že jsme měli strach že nám asi upadne motor. Hned dneska rano jsme to odvezli do dílny a zjistilo se že nám odešlo ložisko na alternátoru. Takže zase bez auta. To je už k vzteku. Doufám že bude auto do 30 května v pořádku. Ještě jedna věc. Když nám lakovali nově blatník a přední nárazník tak jsme si všimli že barva je trošku světlejší. prosím ztmaví se to??? Upraveno Květen 1, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 1, 2010 Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 Ja bych rekl, ze se to neztmavi, spis zesvetli, jak to slunce trosku vypali ne? Nebo se mylim? :) Jinak je to pech, vim jake to je byt bez auta a porad ho davat do servisu s necim, pak se na nej clovek tesi uz pomalu jako na nove...tak at se vse rychle opravi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2010 dekuji ja v to pevne taky verim. Pruser je v tom ze jestli pujdeme zase davat auto prelakovat tak to je dalsi 4 dny bez auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viewer Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 No, jestli je to světlejší tak asi reklamace...ale zase auto z domu to naštve. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 4 dny to snad ani ne ? rano prijedes pristavis, blatnik a narazniky maji za 2 hodky dole do laku, druhej den rano hodi na auto a jedes neni cas ztracet cas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Nejsem lakýrník, ale za den Ti kvalitní lak se vším všudy neudělaj.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Čo sa týka toho odtieňu,tak jedine reklamovať,same sa to nespraví.Tu majú veľkú výhodu majitelia čiernych aút,tam to dobre nastrieka aj "Fero v garáži",ale u svetlých farieb to také jednoduché nie je. Striekal to značkový servis Skoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 2, 2010 Sdílet Odesláno Květen 2, 2010 Nejsem lakýrník, ale za den Ti kvalitní lak se vším všudy neudělaj.. nejsi to mas pravdu me ho udelali a drzi do ted bez problemu a odstin sedi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 3, 2010 Sdílet Odesláno Květen 3, 2010 Tak máš asi šikovného lakýrníka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 Dneska jsem byl s reklamaci u autorizovaneho servisu škoda. Chyba neni v tom novem lakovani ale ve dverich :-D maji totiz jiny odstín. nez cele auto a kdyz nalakovali blatnik tak to vyniklo. Ty dveře byly opravovane asi třičtvrtě roku před tím. Takže se bude dělat dostřik a bude to vyřešené. Našli jsme ještě chybu na kapotě takže se bude ještě opravovat. A jinak ty 4 dny jsem přehnal. Přelakovaní bude trvat 1,5 dne. Den lakování a potom prý si to tam chtějí nechat ještě dopoledne aby to zkontrolovali a pořádně to zatvrdlo. Jo a bylo nám řečeno že světlé laky jsou na přelakování celkem maras a prý nejhorší je bílá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2010 (upraveno) mam problem :-D nevím co se světly v na zádi. Mám dvě varianty. Buď světla z Octavia II face nebo zatmavit ty původní ?? poradte.. Upraveno Květen 5, 2010 uživatelem majorak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Osobně když už tu nebo tu změnu bych tam dal OII FL světla... Auto máte dost světlý a nevím jak moc dobře by tam vypadaly zatmavený světla... Jinak pěkná okta... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Květen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 díky moc.. No ja bych taky radši šel do těch FL ale nevím zda to zachvíli nebude ohrané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 6, 2010 Sdílet Odesláno Květen 6, 2010 Niki i ja sme premysleli o FL lampach, ale nakonec se nam na stribrne zda, ze je opticky auto vyssi, tak zustavame u puvodnich.. a ty mas tez svetlou barvu.. tak nevim.. treba u Ol@fa s tim sportpaketem to vypada dobre.. jinak koukni k nam do vlaken a tam uvidis ruzny pokusy.. treba Ti pomuzou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Zdravím... Lidi prohlížel jsem tady forum a docela jsem překvapen co se oravdu tady dá všechno sehnat... Jenže nevím od koho.. Tak vyzkouším sem napsat co bych asi potřeboval a uvidim jestli se někdo chytne :-D OII 2004 - FL tří ramenný volant v kůži a nejlépe i s perforací.. multifunkční (ale nemusí být) + Airbag na daný typ + podvolantovka prosím o cenu a kdo to má :-) - sedadlo řidiče s pamětí v provedení... elegance před FL rok výroby 2004... látka tmavá ... - ještě takové věci jako řadičku.. 5-kvalt koženou nejlépe ze superbu FL... A co všechno potřebuji k výměně za maxidot budíky aby v pohodě fungoval?? díky moc... od koho mám vzít maxidot... A ještě co všechno potřebuji k výměně zadního nárazníku z RS před face za normalní nárazník z před face... Dojde k pár úpravám konečně... po srazu v Malenovicích jsem usoudil že bych měl s tím autem začít něco dělat protože dost hodně zaostávám :-D takže musím něco už začít podnikat. Díky moc... Jinak jsou nějací šikovní hoši kteří by mi ukázali jak si dělat některé věci sám na autě z okolí ostravska?? díky :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 cau idealne na veci co chces sehnat pouzit bazar sekci koupim, precist jeji pravidla a hura dotoho. Maxidot z RS bude docela problem pac je jich malo a to zveda cenu, lidi z fora co se zivi servisem clubovejch aut a maji certifikat OC servis najdes v sekci Fórum OctaviaClub.cz - nejen pro Octávie ;) > NÁVODY, MANUÁLY, VAŠE PRÁCE > Vaše práce / opravy - profíci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Cus, volant koupis od Badyse, ktery poradal Malenovicky sraz ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Červen 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 To Olaf: Díky moc to jsem potřeboval vědět.. a prosím jestli máš tím zkušenosti stačí vyměnit RS náraznik za ten klasický?? nebo potřebuji ještě něco krom nárazníku?? To Michal K.: Badys?? super tak to se mu ozvu časem jak na to dojde paráda.. díky moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 mrkni do sekce OII > exterier resi se to tam. Z te tve formulace vety uz jsem podruhe na vetvi hodlas vyhodit starej original a dat tam RS nebo vyhodit RS a dat tam original seriovej ? Pac jestli to druhe tak RS naraznik v Sahare bych si koupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.