Guest Mustang18T Odesláno Říjen 16, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2013 Ahoj, jsem tu nový, se Škodovkami mám jen malé zkušenosti (120, Felicie ). Vybírám ke koupi OI RS a teď jsem narazil na jednu, která nemá vyhřívaná přední sedadla (které ale chci mít). Můj dotaz tedy zní, RSa mají všechny stejná sedadla, je tedy možnost, že by i RSo bez ovládání na středovém panelu mělo nějakou přípravu? Kabeláž, dečky v sedadlech...? Vím že v "normálních" OI žádná příprava není, ale v RSech jsem se to zde na fóru nedočetl. Vím, že je malá možnost, že to někdo někdy zkoumal a bude vědět, ale kdyby se někdo našel, budu rád. Díky, Jakub 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 pokud tam nikdy nebylo vyhřívání, příprava tam nebude. Pokud by jsi chtěl dodělat, znamená to jiná sedadla, nebo dodělat dečky, dále dotáhnout dráty od spínače na přistrojovce, relé pod volantem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 Resim to same dal jsem interier Laurin Klement a sedacky jsou vyhrivane ale nemam kabelaz a to rele.Je k tomu třeba ještě něco?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 kabeláž od sedaček až do přístrojovky, relé a nějaký svorkovnice pro sedačky, ovladač a relé. Koukni zde na foru na místní mechaniky, oni ti to bez problémů natáhnou a zapojí.... obzvlášť pokud jste poblíž Praze, doporučuju MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mesier90 Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 No jsem od plzne tak to je kousek,ale horsi je sehnat tu kabelaz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Říjen 17, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2013 tu ti on případně dodělá, to není problém. Domluvíš se s nim a on všechno dodá včetně práce... Pro něho to bude práce na odpoledne max.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
john007 Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 tu ti on případně dodělá, to není problém. Domluvíš se s nim a on všechno dodá včetně práce... Pro něho to bude práce na odpoledne max.... Taky se pripojim s dotazem a co kdyz jsou v sedackach jeste bagy?Co vse je k tomu potreba kdyz ted bagy nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 6, 2014 Sdílet Odesláno Leden 6, 2014 bagy nedorobis do sedadiel bez bagov... treba ine sedacky, minule sa to tu niekde riesilo, problem by bol uz len v tom ze sedacky s bagom maju na mieste bagu specialnu trhaciu latku aby bag vedel vystrelit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.